Ingezonden persbericht

Feiko Westra benoemd tot export manager Duscholux International

VIANEN, 20050321 -- Feiko Westra (50), directeur van Duscholux Nederland, wordt per 1 mei export manager bij Duscholux International als opvolger van Ingo Traskalik. Hij zal worden gestationeerd op het hoofdkantoor van Duscholux Duitsland in Schriesheim.


Feiko Westra heeft ruim 12 jaar Duscholux ervaring en bouwde de Nederlandse Duscholux organisatie vanuit het niets op tot een gewaardeerde partner in de branche. Deze ervaring zal hem goed van pas komen in zijn nieuwe functie, waar hij verantwoordelijk wordt voor het uitbouwen van de exportactiviteiten en de benadering van de projectenmarkt van Duscholux International.

Melief en Ter Haar
Westra's functie in Nederland wordt overgenomen door twee van zijn mensen, die eveneens al lange tijd bij Duscholux Nederland werkzaam zijn. Erik Melief, momenteel hoofd buitendienst en goed ingevoerd in de branche, wordt commercieel directeur.

Jan ter Haar wordt verantwoordelijkheid voor de interne organisatie en blijft daarnaast ook marketingmanager.

Erik Melief en Jan ter Haar zien het als een mooie uitdaging om de positie van Duscholux als professionele en betrouwbare partner in de markt ook in de komende jaren verder uit te bouwen.

Deel: ' Feiko Westra benoemd tot export manager Duscholux International '
Lees ook