Amsterdam RAI


horecava

Date: 5-11-98

Fieten en Cijfers Horecava 99

Organisatie:Horecava 99, de internationale vakbeurs voor Horeca en Grootverbruik, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI.

Locatie:Europacomplex, hal 1 t/m 7

Tentoonstellingsdagen:Maandag 4 tot en met donderdag 7 januari 1999

Openingstijden:Dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur; donderdag 7 januari van 11.00 tot 18.00 uur

Organisatie:Horecava 99, de internationale vakbeurs voor Horeca en Grootverbruik, wordt georganiseerd door Amsterdam RAI. Locatie:Europacomplex, hal 1 t/m 7 Tentoonstellingsdagen:Maandag 4 tot en met donderdag 7 januari 1999 Openingstijden:Dagelijks van 11.00 tot 19.00 uur; donderdag 7 januari van 11.00 tot 18.00 uur Expositieprogramma:Producten en diensten die geschikt en/of bestemd zijn voor de inrichting van en het gebruik en/of verbruik in de volgende horeca- en grootverbruiksegmenten: hotel-, fast service horeca-, café-, seizoens-, facilitaire, recreatie- en entertainmentbedrijven, restaurants, profit catering alsmede facilitaire en bedrijfscatering.

Aantal deelnemers:450 (stand per 3 november 1998)

Toegangsbeleid:Horecava 99 is uitsluitend toegankelijk voor professioneel geïnteresseerden, na registratie ter plaatse. De toegangsprijs bedraagt fl. 50,-. Op uitnodiging is de toegang gratis. Kort voor de beurs worden in enkele horecavakbladen visa meegestuurd die fl. 15,- korting geven op de toegangsprijs.

Om de herkenbaarheid van de bezoeker te verhogen wordt tijdens de beurs met gekleurde badges gewerkt. Het kleurenschema is als volgt: Geel: restaurant / hotel; Oranje: café / bar; Groen: fast service horeca bedrijf / cafetaria snackbar; Blauw: kantine / catering bedrijf / instelling; Rood: food industrie / groothandel; Wit: recreatie / zakelijke dienstverlening / overig.

SVH Manifestatie:Van 4 tot en met 7 januari vindt voor de derde maal tijdens de Horeava de SVH Manifestatie plaats. Naast de SVH Plaza met zijn twee themacafé's en het SVH Meesterplein, organiseert de SVH diverse wedstrijden en verkiezingen. Locatie: Zuidhal.

Formule & Franchise:Gelijktijdig met Horecava 99 is het Formule & PleinFranchise Plein geopend in de Amstelhal. Hier wordt door middel van beurspresentaties alsmede door lezingen, aandacht besteed aan formules en franchising.

Wedstrijden:Maandag 4 januari:

Halve Finale Nationaal Kampioenschap voor Jonge Gastheren/-vrouwen Organisatie: SVH Onderwijscentrum
Aanvang: 09.00 uur

Halve Finale Kampioenschap voor Jonge Koks
Organisatie: SVH Onderwijscentrum
Aanvang: 09.00 uur

Verkiezing ' Kastelein van de Toekomst'
Organisatie: SVH Onderwijscentrum
Aanvang: 10.00 uur
Prijsuitreiking: 17.30 uur

Verkiezing ' Het lekkerste broodje van Nederland '
Voor medewerkers in de Cateringbranche.
Organisatie: Stichting Activiteiten IJsfrica
Nederland
Aanvang: 11.00 uur

Verkiezing ' Het lekkerste broodje van Nederland '
Voor medewerkers in de Horecabranche.
Organisatie: Stichting Activiteiten IJsfrica
Nederland
Aanvang: 14.00 uur

'Koken la minute'
Wedstrijd voor jonge koks t/m 24 jaar.
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

Gastheerschap
Wedstrijd voor gastheren/vrouwen t/m 24 jaar.
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

Dinsdag 5 januari

Halve Finale Nationaal Kampioenschap voor Jonge Gastheren/-vrouwen Organisatie: SVH Onderwijscentrum
Aanvang: 09.00 uur

Halve Finale Kampioenschap voor Jonge Koks
Organisatie: SVH Onderwijscentrum
Aanvang: 09.00 uur

'Koken la Minute'.
Wedstrijd voor Middelbare Hotelscholen
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

Combimaster Horeca
Wedstrijd voor Middelbare Hotelscholen
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

Gastheerschap
Wedstrijd voor middelbare Hotelscholen
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

Woensdag 6 januari

Wisselaar fastfood Trofee
Organisatie: SVH Onderwijscentrum
Aanvang: 10.00 uur
Prijsuitreiking: 17.00 uur

Combimaster Horeca
Wedstrijd voor teams bestaande uit twee koks
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

Combimaster Instellingen
Wedstrijd voor teams bestaande uit twee koks
werkend in de institutionele sector
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

CinemaPlus Combi Wedstrijd Masterclass
Wedstrijd voor koks vanaf 25 jaar.
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

Donderdag 7 januari

Finale Nationaal Kampioenschap voor Jonge
Gastheren/-vrouwen
Organisatie: SVH Onderwijscentrum

Eurotques
Onderdeel van de Internationale Culinaire Show voor Topkoks.

Finale Kampioenschap voor Jonge Koks
Organisatie: SVH Onderwijscentrum

Congressen, symposia:'Bedrijfsethiek in de gastvrijheidsbranche' en bijeenkomstenTijdens het symposium zal aan bod komen wat er precies schuil gaat achter het begrip 'ethisch denken en handelen'. organisatie: SVH Onderwijscentrum en Bedrijfschap Horeca en Catering tijdstip: 5 januari 1999, 10.00 uur
lokatie: zaal A van het Congrescentrum

'Klaar voor je Start'
Themadag voor schoolverlaters en jonge
startende ondernemers horeca-ondernemers.
Thema: 'ondernemerschap'
organisatie: SVH Onderwijscentrum en Amsterdam RAI
tijdstip: 7 januari 1999, 10.00 uur
lokatie: RAI Congrescentrum

CaterCARE: (congres en informatiemarkt)
Discussieplatvorm voor het hoger- en midden- kader uit de bedrijfsrestauratieve- en
instellingensector. CaterCARE vindt plaats tijdens Horecava 99, van dinsdag 5 tot en met donderdag 7 januari.
Omhoog

Deel: ' Feiten en Cijfers Horecava 99 '




Lees ook