FENIT

Korting voor het midden- en kleinbedrijf

18-07-2001 FENIT-leden die tot het MKB behoren, kunnen voor advies terecht bij MKB Adviseurs. MKB Adviseurs kan op vrijwel alle terreinen van de bedrijfsvoering adviseren en begeleiden. FENIT-leden ontvangen een korting van 10% op de standaardtarieven.

Voor een aantal specifieke terreinen heeft FENIT afspraken gemaakt met MKB Adviseurs. FENIT-leden kunnen tegen korting advies vragen op het gebied van algehele bedrijfsvoering, bedrijfsstrategie, personeel & organisatie, financiering en marketing & communicatie. Daarnaast biedt MKB Adviseurs ook een breed scala aan cursussen en training op verschillende plaatsen in het land. De docenten zijn dagelijks actief als adviseur in het midden- en kleinbedrijf. Het onderwijs heeft daarom een hoge praktische waarde. U kunt met de opgedane kennis onmiddellijk in uw eigen bedrijf aan de slag.

MKB Adviseurs is een zelfstandig onderdeel van MKB-Nederland. FENIT is sinds 1999 aangesloten bij MKB-Nederland. Een groot deel van de bij FENIT aangesloten bedrijven behoort tot het midden- of kleinbedrijf. Met het lidmaatschap van MKB-Nederland denkt FENIT specifiek deze groep een betere informatieverstrekking en dienstverlening te kunnen bieden. Informatie en nieuws van MKB-Nederland wordt door middel van het digitale ledeninformatiesysteem FLITS gericht verspreid onder de FENIT-leden.

Meer informatie op de site van MKB Adviseurs, www.mkbadviseurs.nl, of op tel.: 015 - 219 13 50, e-mail: delft@mkb-adv.nl

copyright FENIT 2001

Ga terug

Deel: ' FENIT-leden krijgen korting bij MKB Adviseurs '
Lees ook