FENIT

FENIT-workshop Algemene voorwaarden in de praktijk

18-04-2002 Bij de FENIT-helpdesk komen regelmatig vragen binnen over de Algemene Leveringsvoorwaarden. Daarom organiseert FENIT op 15 mei a.s. een workshop over het gebruik en de inhoud van deze voorwaarden.

De FENIT-juristen Peter van Schelven en Marlou Splinter bespreken deze middag onderwerpen als licenties, aansprakelijkheid, contracts-beëindiging en geschillen. Daarnaast krijgt het onderwerp intellectuele eigendom speciale aandacht. Vervolgens bespreekt Rob van den Berg van Chubb Insurance het verzekeren van ICT-risicos. Hij heeft veel ervaring met ICT-verzekeringen en geschillen op dit terrein. Tot slot wordt uitgebreid aandacht besteed aan concrete vragen vanuit de praktijk.

De workshop is alleen toegankelijk voor FENIT-leden. Er is plaats voor maximaal 12 personen. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
Deelname is gratis. Mocht u na aanmelden echter niet komen, dan wordt een no show-fee van 45,- (excl. BTW) per persoon in rekening gebracht, tenzij u een vervanger stuurt.
U kunt hieronder het programma en aanmeldingsformulier downloaden (pdf-bestand).

Programma en aanmeldingsformulier

copyright FENIT 2002

Deel: ' FENIT-workshop Algemene voorwaarden in de praktijk '
Lees ook