Ingezonden persbericht


POPCENTRUM PODIUM

h a r d e n b e r g

PERSBERICHT

19 januari 2003

Ferry Maat Soulshow live in Podium Hardenberg

Weet je het nog van Ferry Maat en de Bond van Doorstarters, Disco Action Top 20, fijne primeurs, Wolfman Jack? Muziek die heel Nederland in 'vervoering' bracht lang voor de Acid House en heel lang voor de OV-studentenkaart? Met Earth Wind and Fire, Quincy Jones, The Three Degrees, Stevie Wonder, Kashif, Chaka Khan, Michael Jackson, The Gap Band, Johnny Gill, Marvin Gaye? Ruim 20 jaar presenteerde Ferry Maat het enige echte soul- programma van Nederland: "De Ferry Maat Soulshow".

Eerst via Radio Noordzee, later bij de TROS, Radio 10 en Radio 538. Het programma stond helemaal in het teken van de soul en disco en is de supergeschikt voor een avondje swingen in Popcentrum Podium in Hardenberg. De Soulshow klonk overal. Vanuit huizen, auto's en winkels, want iedereen beminde de meest swingende koopavond van de week! Ferry Maat zette de toon en verklankte de weekend-spirit. Nog voor de discotheken hun deuren geopend hadden was Nederland in die tijd één swingende machine.

Sinds kort werkt Ferry Maat mee aan evenementen die in 't teken staan van de 70's & 80's. Hij presenteert De Soulshow on stage, met muziek en jingles. In het kader van de maandelijkse Boogie Night in Popcentrum Podium mag de enige echte Soulshow niet ontbreken. Podium is één van de grote Nederlandse discotheken waar Ferry Maat zijn complete show zal presenteren. Aanstaande zaterdag is het zover. Luister en huiver!

Partyspecificaties: Zat. 25 januari, 23.00 uur, geen voorverkoop, geen x-tra entree.

Einde persbericht.

Niet voor publicatie: Voor meer informatie kunt u bellen met Herman Potgieter (directie Podium) op telefoonnummer 06-21588684.

Deel: ' Ferry Maat Soulshow live in Podium Hardenberg '
Lees ook