Gemeente Borsele


Festival van Zuid-Beveland

Dit weekend is het zover! Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 september wordt in het FORT en bij de bouwput van de WOV te Ellewoutsdijk het FESTIVAL VAN ZUID-BEVELAND gehouden.

Een kort overzicht van het programma.
Vrijdag 3 september:

19.30 uur Officiële opening
Vanaf 20.00 tot 23.15 uur optredens van Kees Wieringa (pianoconcert), Raj Mohan (muziek uit India) en Thé Lau (Nederlandstalige pop).

Zaterdag 4 september:
Vanaf 14.00 tot 18.00 uur doorlopend optredens van stichting Dansz (dansproject), Cello-suites van Bach (klassieke muziek), Tam Tam (objecttheater), Het Hoofd (theater), de Muzen (beeldend theater), Overige bestemmingen (poëzie).
Vanaf 20.00 tot 23.30 uur optredens van N8werk (Zeeuwse dialectpop), DYZACK (Nederlandse pop), STEVE WYNN & band (Amerikaanse pop).

Zondag 5 september:
Vanaf 14.00 tot 17.30 uur doorlopend optredens van Theatergroep Split (jeugdtheater), Kees Wieringa (pianoconcert), stichting Dansz (dansproject), Tineke Schrier (toneel), Het Hoofd (theater). Vanaf 20.00 tot 22.45 uur optredens van Sticks'n'Stones (Vlaamse pop) en ZITA SWOON (Vlaamse popmuziek)

In het Fort en ook bij de bouwput van de Westerscheldetunnel zijn doorlopend beeldende kunstprojecten en videopresentaties te bezichtigen van ondermeer Wies de Bles, Marinus Boezem, Zhuang Hui, Jens Pfeiffer, Gertjan Evenhuis en Hooykaas & Stansfield.

Kaarten voor de diverse voorstellingen zijn te verkrijgen bij de Zeeuwse Theater Stichting te Middelburg, telefoonnummer 0118 659659 en voor zover voorradig vanaf een half uur voor aanvang van de voorstellingen.

Zoekwoorden:

Deel: ' Festival van Zuid-Beveland '
Lees ook