Feyenoord


11-09-2001 | 14:51
FEYENOORD IN AFZONDERING VOOR DUEL MET BAYERN
Feyenoord is dinsdagmiddag met 20 spelers vertrokken naar Den Haag. De selectie van Bert van Marwijk zal zich in de de badplaats Kijkduin voorbereiden op het openingsduel van de Champions League tegen Bayern München. Saillant detail is dat de tegenstander na aankomst op Rotterdam Airport is doorgereisd naar het Scheveningse Kurhaus. Wellicht dat de twee teams tijdens een lange strandwandeling alvast een voorproefje kunnen nemen op de kraker van morgen.

Voor dat duel zijn overigens nog ruimschoots kaarten beschikbaar en ook op de wedstrijddag is er kaartverkoop aan het stadion.

Ramon van Haaren, Igor Korneev en Johan Elmander zijn nog niet fit genoeg voor het duel met Bayern en zijn daarom achtergebleven in Rotterdam. Ook Tininho, Glenn Loovens en Radoslav Samardzic vielen buiten de boot. In de groep van 20 was wel plek voor de nog niet geheel van zijn enkelblessure herstelde Leonardo. Morgen zullen er nog twee spelers af moeten vallen. Ook assistent-trainer John Metgod is niet meegereisd naar Kijkduin. Metgod zal morgen namelijk naar Tsjechië afreizen voor het andere duel uit poule H, tussen Sparta Praag en Spartak Moskou.

Deel: ' Feyenoord in afzondering voor duel met Bayern '
Lees ook