Fieber neemt CanConnect over


Zakelijke service provider Fieber maakt vandaag de overname bekend van CanConnect (2B-Mobile).

AMSTELVEEN, 20160609 -- Zakelijke service provider Fieber maakt vandaag de overname bekend van CanConnect (2B-Mobile). CanConnect levert internet- en telefoniediensten aan MKB klanten, met een focus op regio Midden- Nederland. In oktober 2015 kon 2B-Mobile BV niet langer aan de verplichtingen voldoen en is de klantenbase overgenomen door leverancier Voiceworks teneinde de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen. Inmiddels heeft Fieber de activiteiten overgenomen van Voiceworks.

CanConnect levert internet- en telefoniediensten aan MKB klanten, met een focus op regio Midden- Nederland. In oktober 2015 kon 2B-Mobile BV niet langer aan de verplichtingen voldoen en is de klantenbase overgenomen door leverancier Voiceworks teneinde de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen. Inmiddels heeft Fieber de activiteiten overgenomen van Voiceworks.

Ondernemers helpen met het ‘kantoor van de toekomst’

Onder het motto “grote oplossingen voor kleine ondernemingen” helpt Fieber ondernemers met het ‘kantoor van de toekomst’. Fieber doet dit door snel internet te combineren met laagdrempelige IT en telecom oplossingen, waaronder telefonie (vast en mobiel) en cloud diensten.

Marc Visser, oprichter van Fieber: “We zijn blij de CanConnectklanten van dienst te kunnen zijn. Hiermee wordt een onrustige periode afgesloten. Ons supportteam is zeer bekend met de diensten zoals die door de CanConnect klanten worden gebruikt, en we zijn ons terdege bewust van het belang voor de bedrijfsvoering. Voor elk klant is er een vast aanspreekpunt.”

Ruud van der Aar, directeur bij Voiceworks: “Met de overgang naar Fieber zijn de CanConnectklanten in zeer goede handen. We kennen Fieber als een partij met een deskundige en betrokken support. Als snel groeiende service provider met een breed aanbod aan IT en telecomdiensten en een gezonde financiële basis zien wij in Fieber een ideale partner voor de CanConnectklanten.”

Voor meer informatie: neem contact op via 088-25 50 100 of stuur een bericht naar info@fieber.nl

Over Fieber

Fieber (www.fieber.nl) is gespecialiseerd in het bedienen van MKB bedrijven met onder andere zakelijk glasvezel, telefonie, mobiel, PIN, alarm en meer. Onder het motto “grote oplossingen voor kleine ondernemingen” helpt Fieber ondernemers met het ‘kantoor van de toekomst’. Fieber combineert snel en betrouwbaar internet met laagdrempelige IT en telecomoplossingen. Gebruikmakend van de technologie van nu, handig en betrouwbaar. Eenvoudig in gebruik en zonder de kleine letters. Ingericht op maat, en zonder de noodzaak te investeren. Fieber wil verrassen met gebruiksgemak, een top service, en met de mogelijkheid om de diensten zonder IT kennis op een eenvoudige manier zelf te kunnen inrichten of aanpassen. Als one-stop shop voor IT en telecom geeft Fieber ondernemers daarbij een vast aanspreekpunt en alles op 1 faktuur. Fieber is inmiddels een van de grootste aanbieders van zakelijk glasvezel in Nederland. Fieber bedient een groot aantal klanten door het hele land, waaronder ook diverse ketens zoals Plus Supermarkten en Vue Cinemas.

Over Voiceworks

Voiceworks is de leverancier van het meest stabiele en innovatieve communicatieplatform voor de zakelijke markt. Met vooruitstrevende ICT technieken worden, met een eigen netwerk en vanuit meerdere gekoppelde datacenters, professionele mobiele-, telefonie- en datadiensten geleverd.

Voiceworks levert Wholesale oplossingen aan onder andere PBX installateurs, CPS, ISP & ASP partijen op basis van hun eigen propositie. Voiceworks onderscheidt zich in de markt door het leveren van aantoonbare toegevoegde waarde op haar diensten die resulteren in een blijvende hoge klanttevredenheid. De ondersteuning die Voiceworks aan partners biedt geeft hen ongekende groeimogelijkheden.


Deel: ' Fieber neemt CanConnect over '
Lees ook