Politiebericht Uden 29-08-2001
Politiebericht district De Leijgraaf

VERKEERSONGEVAL MET LETSEL

Bij een verkeersongeval op de kruising N265 / Eerdsebaan is dinsdagmiddag rond 17.00 uur een 72 jarige fietsster uit Veghel gewond geraakt. Een 34 jarige automobilist uit Lieshout stak bij de verkeerslichten de kruising over. Het slachtoffer negeerde het rode licht en kwam vervolgens in botsing met de automobilist. De fietsster is met onbekend letsel naar het zie-kenhuis in Veghel gebracht.

ONDER INVLOED

Een 59 jarige inwoner van Boerdonk is dinsdagmiddag bekeurd wegens rijden onder invloed van alcohol. De man werd gecontroleerd op de Brugstraat in Erp. Na de blaastest kreeg hij een rijverbod van 5 uren en een proces-verbaal. Op de Cimbaallaan in Uden is dinsdagavond een 32 jarige inwoner van Uden bekeurd. Sur-veillerende agenten zagen hem vanaf de Bergmaas rechtsaf slaan waar dit niet mag. Na con-trole bleek dat hij teveel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van 7 uren en een proces-verbaal. Tevens is zijn rijbewijs ingevorderd.

INBRAAK IN WONING

In de nacht van dinsdag op woensdag is ingebroken in een woning aan het Lavasveld in Veghel. Uit de woning verdween geld uit een kaartpotje en een portemonnee met een klein geldbedrag en persoonlijke papieren. Tussen dinsdagmiddag en woensdagmorgen is ingebroken in een woning aan de Stations-straat in Veghel. Vermoedelijk is men binnengekomen door een openstaand bovenlicht. Uit de woning verdween een GSM.

ZAKKENROLLEN

Een inwoonster van Veghel is woensdagmiddag slachtoffer geworden van een zakkenroller. De vrouw werd vlak nadat zij geld gepind had op de Deken van Miertstraat in Veghel aange-sproken door twee onbekende vrouwen van ongeveer 18 jaar oud. Zij lieten een landkaart zien en vroegen de weg naar Enschede. Even later merkte de vrouw dat haar portemonnee uit haar tas verdwenen was. Een inwoner van Uden is woensdagmorgen eveneens slachtoffer geworden van een zakken-roller. De man haalde geld uit een geldautomaat en merkte toen dat een vrouw mee stond te kijken. Even later werd hij in een winkel aan het Mondriaanplein in Uden aangesproken door een tweede onbekende vrouw die hij vervolgens hielp met het afwegen van groenten. Bij de kassa merkte hij dat zijn portemonnee uit zijn tas, die aan de boodschappenkar hing, ver-dwenen was. Toen hij direct daarop via de bank zijn pas wilde laten blokkeren bleek er in-middels een bedrag van zijn rekening afgeschreven te zijn.

Zoekwoorden:

Deel: ' Fietser gewond bij verkeersongeval in Veghel '
Lees ook