Ingezonden persbericht

PERSBERICHT Boxtel, 28 juli 2003

'Bike-Experience' nu zes dagen per week geopend

Fietstestplaats kleine aarde uitgebreid met vouwfietsen

De landelijke testplaats voor fietsen Bike Experience in Eco-park De Kleine Aarde, is onlangs uitgebreid met vouwfietsen. De collectie testfietsen bestaat nu totaal uit ruim dertig modellen en accessoires. Op een speciaal parcours kan iedereen deze modellen uitproberen. In juli en augustus is de testplaats zes dagen per week, van 11.00 tot 16.00 uur, geopend op Het Klaverblad 1 in Boxtel.

In mei heeft De Kleine Aarde in samenwerking met de Fietsersbond, fietsfabrikanten en ­importeurs, een collectie bijzondere fietsen in haar Eco-park bij elkaar gebracht op een unieke testplaats: de Bike-Experience. Het accent ligt dit jaar op het thema 'fietsen met kinderen'. De bezoeker kan verschillende soorten familietandems, 'moederfietsen', bakfietsen en kinderkarren uitproberen.

De Kleine Aarde heeft de collectie onlangs uitgebreid met een lage-instapfiets, een elektrische fiets en vouwfietsen. De lichtgewicht vouwfiets is een ideale aanvulling bij treinreizen: voor- en natransport zijn letterlijk in een handomdraai geregeld.

Met de Bike-Experience komt De Kleine Aarde tegemoet aan de wens van veel consumenten die de aankoop van een bijzondere fiets overwegen, maar deze vooraf willen uitproberen. Forensen, stoere doortrappers, zondagsfietsers en ouders met kroost, kunnen op de Bike Experience in alle rust uitproberen welk fietsproduct in hun situatie het beste vervoermiddel is. Om het succes van de Bike-Experience te vieren, verloot De Kleine Aarde onder de bezoekers van de fiets testplaats, aan het einde van het seizoen een kinderfiets!

De Bike-experience in Eco-park De Kleine Aarde is tot 1 september geopend van dinsdag tot en met zondag van 11.00 tot 16.00 uur. Van 1 september tot 1 november is de testplaats geopend op woensdag, zaterdag en zondag. Voor de Bike-Experience geldt een toeslag van 1 euro op de entreeprijs van 3,50

Zoekwoorden:

Deel: ' Fietstestplaats Kleine Aarde in Boxtel uitgebreid met vouwfietsen '


Lees ook