Ingezonden persbericht


Integratie van FileMaker Pro 5 Unlimited en
Macromedia Dreamweaver UltraDev 4

Utrecht, 15 augustus 2001 -- FileMaker en Macromedia tonen de verbeterde integratiemogelijkheden tussen FileMaker Pro 5 Unlimited en Macromedia Dreamweaver UltraDev 4 aan de verzamelde ontwikkelaarsgemeenschap op de FileMaker Developers Conference 2001.

FileMaker Pro 5 Unlimited is uiterst geschikt voor web-publicatie van FileMaker Pro 5-databases. Macromedia Dreamweaver UltraDev 4 software maakt het mogelijk efficiënt te programmeren en visueel internet-toepassingen te ontwikkelen: UltraDev 4 is het enige product dat in een enkele visuele omgeving applicaties creëert die Microsoft Active Server Pages (ASP), Sun Microsystems JavaServer Pages (JSP) of ColdFusion Markup Language (CFML) gebruiken.

FileMaker Pro 5 is de toonaangevende werkgroepdatabase. FileMaker was al geschikt voor publicatie op het web. Integratie met Macromedia Dreamweaver UltraDev 4 maakt dat ondernemingen en softwareleveranciers nu ook veel eenvoudiger en efficiënter geavanceerde webapplicaties op basis van de FileMaker-database kunnen produceren.

Een gedetailleerd overzicht is te vinden op
www.filemaker.com/downloads/pdf/FMPU55_UltraDev.PDF

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor Web-publishing- en werkgroep-databases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor Web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de database-softwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
(030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
(020) 421 05 65

Deel: ' Filemaker en Macromedia integeren producten '
Lees ook