AGENDABERICHT

FileMaker ontwikkelaarscongres in Florida van 12 tot en met 15 augustus
- Kennismaking met nieuwe productlijn FileMaker Pro 5.5
- FileMaker in een open wereld: Mac OS X, Windows 2000, Linux, Pocket PC en i-mode
Maarssen, 6 juni 2001 -- Meer dan 1500 FileMaker database-ontwikkelaars worden verwacht op het jaarlijkse FileMaker ontwikkelaarscongres 'De wondere wereld van FileMaker'. Het congres vindt plaats van 12 tot en met 15 augustus in Disney's Coronado Springs Resort in Orlando (Florida, Verenigde Staten).

Het jaarlijkse, driedaagse congres is het enige evenement dat de wereldwijde FileMaker-gemeenschap samenbrengt. Het congres is een bron van informatie voor de ontwikkelaars. Er wordt verregaand gekeken naar de FileMaker producten, technologie en gereedschappen. Verder wisselen FileMaker professionals uit de gehele wereld er tips en technieken uit.

In ongeveer vijftig presentaties zullen de laatste en belangrijkste onderwerpen voor ontwikkelaars worden belicht. Deze presentaties omvatten onderwerpen als FileMaker mobiele en draadloze toepassingen, databasebeveiliging, FileMaker en XML, JDBC en andere Web-standaarden en integratie van FileMaker via SQL naar bedrijfssystemen. Ook wordt de ondersteuning van vijf nieuwe platforms toegelicht (Mac OS X, Windows 2000, Linux, Pocket PC en i-mode).

FileMaker Developer 5.5
FileMaker Developer 5.5 is de nieuwste versie van het ontwikkelgereedschap voor professionele FileMaker-oplossingen. Ontwikkelaars kunnen code-problemen oplossen met de nieuwe script-debugger en kunnen de database-structuur zien met een nieuw database-rapportage- en -documentatiehulpmiddel. Deelnemers aan het congres krijgen de beschikking over een demo-versie. De definitieve versie wordt verwacht in het najaar.

Voor een compleet overzicht en beschrijving van de onderwerpen van het congres kan men de FileMaker website bezoeken www.filemaker.com/devcon.

FileMaker
FileMaker is een toonaangevende leverancier in de snelgroeiende markt voor Web-publishing- en werkgroep-databases. Met behulp van FileMaker kunnen afdelingen en werkgroepen databases bouwen waarmee ze hun projecten coördineren en beheersen. De veelvuldig bekroonde FileMaker software combineert de kracht van een relationele database met snelle en pasklare mogelijkheden voor Web-publishing en een legendarisch gebruiksgemak. FileMaker is de database-softwaredivisie van Apple Computer. Meer informatie: www.filemaker.nl.

Meer informatie:
FileMaker Benelux
Ive Defaix
ive@smp.nl
(030) 241 33 23

Lubbers & De Jong B.V.
Marije Verdouw
marije@l-dj.nl
(020) 421 05 65

Deel: ' FileMaker ontwikkelaarscongres in Florida '
Lees ook