PERSBERICHT

Glamour en glitter op Platen & CD, Film & Science Fiction Beurs in Rai Amsterdam

AMSTERDAM - Wie de derde Platen & CD, Film & Science Fiction Beurs op 20 februari in de RAI Amsterdam bezoekt, betreedt een wereld vol glamour. De internationale standhouders presenteren Awards, handtekeningen van beroemde sterren en gouden en platina platen en cd's. Nationale glitter is te zien op de Brood Expo, waar twintig jaar vinyl van Herman Brood op een rijtje is gezet. Hoogtepunt op de beurs is de unieke verloting van originele foto's met handtekeningen van Sean Connery als James Bond en de cast van Star Trek.

Op de beurs zijn tweehonderd topverzamelaars- en handelaren aanwezig uit tien verschillende landen. Meer dan zestig procent van de standhouders is afkomstig uit het buitenland.

Deze professionele film- en muziekkenners selecteerden voor de beurs unieke film- en sciencefiction attributen als gouden en platina Awards, handtekeningen van beroemde sterren, Startrek-kostuums, cultvideo's en originele filmposters.

Voor muziekverzamelaars is het aanbod pop- en rockrelikwiën enorm groot. Voorbeelden zijn de gouden en platina platen en cd's, foto's met handtekeningen van rocksterren, tourjackets en promo's.

De Brood Expo neemt een bijzondere plaats in op de beurs. Stichting Hollands Pop Archief stelt het complete popverleden van Herman Brood ten toon. De expo beslaat twintig jaar plaatopnamen van de zanger, van de jaren zestig tot heden.

De vinylcollectie op de expo omvat singles en elpees van Moan, Cuby & The Blizzards, Vitesse en het latere solowerk met Wild Romance uit o.a. de collectie van Jaap Stiemer een brood fan sinds jaar en dag. Het zeldzame vinyl uit Japan, Amerika, Engeland en Duitsland is zelfs nog nooit eerder tentoongesteld.

Naast de zeldzame en originele film- en muziekrelikwiën vinden film- en science fiction-liefhebbers bijzonder filmmateriaal in de stands. Een greep uit het internationale aanbod: soundtracks, speelgoedcollecties van X-Files, Star Wars en Star Trek, boeken en laserdisks.

Voor muziekfreaks zijn alle stijlen muziek vertegenwoordigd. Van pop, rock, metal en punk tot house, dance en black music. Ook vindt de verzamelaar er bijzonder gekleurd vinyl, zeldzame singles en tweedehands cd's.

De Platen & CD, Film & Science Fiction Beurs in de RAI is op zaterdag 20 februari geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt fl. 12,50. Voor meer informatie is ARC Productions telefonisch te bereiken op telefoonnummer 0229 - 213891. Of raadpleeg de Internetsite https://www.mmmarc.com.

Geachte redactie,

Zou u zo vriendelijk willen zijn bovenstaand persbericht op te nemen in uw volgende uitgave?
Bij voorbaat dank,

Met vriendelijke groet,

Namens ARC,
George Evers,
tel. 0229 - 202384 of 0229 - 213891
fax 0229 - 202389

Deel: ' Film & Science Fiction Beurs in Rai Amsterdam '
Lees ook