NOORDZEE FM

Win een super DVD prijzenpakket bij Noordzee FM

Aankomend weekend maak je kans op een super DVD prijzenpakket bij Noordzee FM. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is je favoriete filmhit doorgeven via noordzeefm.nl. Het super DVD prijzenpakket bestaat uit een DVD speler en o.a. de DVD's 'Dirty Dancing', 'The Bodyguard' en 'Titanic'. Het super DVD prijzenpakket wordt weggegeven in het kader van het Filmhits Weekend van zaterdag 26 en zondag 27 mei.

Zaterdag hoor je de hele dag de beste filmmuziek. Zondag kun je genieten van de Filmhits Top 100 geheel samengesteld uit jouw favoriete filmhits. De Filmhits Top 100 begint zondag om 11.00 uur. Tot en met zaterdag kun je je favoriete filmhit kenbaar maken via het stemformulier op de site van Noordzee FM.

Het Filmhits Weekend is er één uit de serie van maandelijkse Special Weekends. Het volgende Special Weekend is het 90's Flashback Weekend op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni. Voor deze Top 100 kun je vanaf maandag 17 juni ook een stem uitbrengen op jouw favoriete 90s Flashback via www.noordzeefm.nl.

Noordzee FM is een commercieel muziekstation dat zich richt op de jonge, volwassen luisteraar. Alleen de allergrootste internationale en Nederlandse pophits hoor je 24 uur per dag op Noordzee FM. Zoals de hits van Enrique Iglesias, Jewel, Robbie Williams, Anastacia, Westlife, maar ook die van Volumia!, Blóf, en Twarres. Kijk voor de frequenties en meer informatie op www.noordzeefm.nl. Noordzee FM. LEVEN OP MUZIEK

Naarden, 23 mei 2002

Deel: ' Filmhits weekend bij Noordzee FM '
Lees ook