Ingezonden persbericht


PersberichtPrachtige apotheose finale Foot Locker Beach Soccer Series in zonovergoten Scheveningen

Op het schroeiende zuiverzand van het Scheveningse strand hield de kersverse Eredivisiekampioen Beach Boys Bergen de regerend NK-titelhouder Brabant Devils in een spectaculaire finale keurig op 2-2. Strafschoppen moesten daarom de uiteindelijke beslissing brengen in de strijd om het Nederlands kampioenschap Beach Soccer. De Brabant Devils trokken met 2-1 aan het langste eind en prolongeerden daarmee tegen alle verwachtingen in de zo felbegeerde titel.

Onder grote publieke belangstelling nam de formatie uit Etten-Leur zodoende alsnog haar sportieve revanche op de tegenvallende prestaties van de eerder deze zomer afgewerkte speelronden in de Foot Locker Beach Soccer Series. Daags ervoor scheelde het immers nog maar een haartje of de talentvolle Brabantse equipe had geheel buiten de finaleronde gelegen.Tegenstrever Beach Boys Bergen daarentegen kon terugkijken op een zeer succesvolle Beach Soccer tournee over de Hollandse strandarena's. Ondersteund door een grote supportersschare leken de Noord-Hollanders zelfs beslag te leggen op de 'dubbel', totdat de penaltyserie hen vloerde.

Het subtropische sportevenement kende naast de enerverende strijd om de NK-titel, die werd afgewerkt volgens het knock-out-systeem, nog tal van andere hoogtepunten zoals de damesfinale 18 + en optredens van diverse cheerleader- en Braziliaanse sambagroepen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Nederlandse Beachsoccerbond : 020-5 840831 of Dave Offenbach : 06 512 799 40.

Tevens kunt u de website raadplegen: http://www.beachsoccer.nl

Deel: ' Finale Foot Locker Beach Soccer Series in Scheveningen '
Lees ook