HILL EN KNOWLTON

Finale Nationaal Indoor Snowboardkampioenschap

Pepsi Max Snowboard Cup .99
Nationale Indoor Snowboardkampioenschappen

Zaterdag 25 september vindt de finale van de Nederlandse Indoor Snowboardkampioenschappen plaats in Snowworld . Meer dan 600 Nederlandse boarders streden om een plaats in de finale van de Pepsi Max Snowboard Cup. De twintig beste Indoor snowboarders van Nederland zullen zaterdag uitmaken wie zich Indoor Snowboardkampioen van Nederland mag noemen. Vanaf 18.00 starten de freestyle finales en vanaf 21.00 de slalomwedstrijd. U bent van harte uitgenodigd om deze spectaculaire finale in Zoetermeer bij te wonen.

De Pepsi Max Snowboard Cup wordt georganiseerd door Snowworld Zoetermeer, onder auspiciën van Snowworld Holland. Iedereen kan deelnemen aan deze Nederlandse Indoor Snowboardkampioenschappen, die bestaat uit twee disciplines: de Boardercross en de Parallelslalom. In de voorrondes van de boardercross kwalificeren deelnemers zich op basis van tijdsmeting. De finale van de Boardercross werkt volgens het KO-systeem: in iedere run starten vier deelnemers waarvan er steeds twee afvallen. Ook de finale van de Alpine race wordt afgewerkt volgens het knock out systeem. Speciaal onderdeel van de Pepsi Max Snowboard Cup is de Big Jump contest, dat garant zal staan voor spectaculaire beelden. De meest in het oog springende sprong wordt beloond met een one year Pepsi Max sponsorship ter waarde van 7.500 gulden.

Programma Pepsi Max Snowboard Cup
Zaterdag 25 september Snowworld Zoetermeer

16:00 uur Start Freestyle sessie, 3 runs
18:00 uur Start Freestyle sessie beste deelnemers, 2 runs 19:00 uur Start Slalom, 3 runs
21:00 uur Start Freestyle finale
22:30 uur Prijsuitreiking

Naast de nationale toppers Frank Germann, Nicolien en Marieke Sauerbrey, Marcella Boerma en Patrick Graaf zal ook het Dutch Freestyle Team aanwezig zijn.


---------- Routebeschrijving naar Snowworld -----------------

ADRES:

SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
telefoon: 079-3 202 202 (+31 79-3 202 202) fax: 079-3 202 299 (+31 79-3 202 299)

Per Auto:

Vanuit Den Haag:
A12 richting Utrecht- afslag Zoetermeer centrum, bij de stoplichten linksaf de Afrikaweg op. Bij het tweede stoplicht van de Afrikaweg links voorsorteren en vervolgens bij het derde stoplicht linksaf (wijk 16,17) de Amerikaweg op. Dan gaat u onder het spoor door en bij de stoplichten rechtdoor. U volgt de bocht en gaat alleen maar rechtdoor. Na een tweede scherpe bocht gaat u de eerste weg naar rechts en dan bevindt u zich op de Buytenparklaan. Dan neemt u de tweede straat naar rechts en rijdt over de heuvel het parkeerterrein van SnowWorld op.

Vanuit Utrecht:
A12 richting Den Haag- afslag Zoetermeer, bij de stoplichten rechtsaf de Oostweg op. Bij de eerste stoplichten linksaf de Australiëweg op. Dan volgt u de Europaweg en neemt de stoplichten naar rechts de Amerikaweg op. Dan gaat u onder het spoor door en bij de stoplichten rechtdoor. U volgt de bocht mee en gaat rechtdoor. Na een tweede scherpe bocht gaat u de eerste weg naar rechts en dan bevindt u zich op de Buytenparklaan. Dan neemt u de tweede straat naar rechts en rijdt over de heuvel het parkeerterrein van SnowWorld op.

Per openbaar vervoer:

Vanuit Den Haag:
NS sprinter station Zoetermeer Voorweg, dan gaat u naar de ander kant van het perron. Als u het station daar uitloopt dan gaat u naar links en volgt de weg rechtdoor. In de bocht passeert u een discotheek daarna vervolgt u de weg nog steeds rechtdoor. Dan neemt u de eerste straat naar rechts en dan ziet u de borden naar SnowWorld. Ong. 15 minuten lopen.

Of:
NS-sprinter station Zoetermeer Centrum-West, daar vandaan bus 16 of 17, uitstappen bij halte Hoflaan. Lopend volgt u de bocht mee en passeert u een discotheek. Daarna vervolgt u de weg rechtdoor. Dan neemt u de eerste straat naar rechts en dan ziet u de borden naar SnowWorld. Ong. 10 minuten lopen.

Vanuit Utrecht:
Trein naar station Zoetermeer Driemanspolder, daar vandaan bus 16 , uitstappen bij halte Hoflaan. Lopend volgt u de bocht mee en passeert u een discotheek. Daarna vervolgt u de weg rechtdoor. Dan neemt u de eerste straat naar rechts en dan ziet u de borden naar SnowWorld. Ong. 10 minuten lopen.

Vanuit Amsterdam:
Trein naar station Leiden, bus 170 naar station Zoetermeer Centrum-West, daar vandaan bus 16 of 17, uitstappen bij halte Hoflaan. Lopend volgt u de bocht mee en passeert u een discotheek. Daarna vervolgt u de weg rechtdoor. Dan neemt u de eerste straat naar rechts en dan ziet u de borden naar SnowWorld. Ong. 10 minuten lopen.

<---------------->

Deel: ' Finale Nationaal Indoor Snowboardkampioenschap '
Lees ook