Finale pleintjesbasketbal Arnhem
Zondag 19 augustus spelen straatbasketbalteams uit alle wijken van Arnhem om het stadskampioenschap pleintjesbasketbal. De wedstrijden starten om 12.00 uur op het marktplein van de Geitenkamp. De winnaar van de Arnhemse titel doet een week later mee aan de landelijke finale op het kerkplein bij de Eusebiuskerk.

Team
Pleintjesbasketbal speel je in een team van drie personen met eventueel 2 reserves. Er zijn zowel meisjes als jongensteams in verschillende leeftijdscategorieën: 12-15, 16-18 en 18-22 jaar. Het is nog mogelijk om je met een team in te schrijven. Doe dat wel vóór komende vrijdag 17 augustus. Wie weet wordt jouw team kampioen van Arnhem. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de afdeling Sportontwikkeling van de gemeente Arnhem, het landelijke jongerenproject "WhoZnext", de Nederlandse Basketball Bond, Jeugd in Beweging en vele vrijwilligers.

Meedoen
Wil je meedoen? Reageer dan snel. Vorm samen met je vrienden of vriendinnen een team van minimaal 3 en maximaal 5 personen en schrijf je in vóór vrijdag 17 augustus. Voor meer informatie of aanmelding bel je naar Saïd Zähti van de afdeling Sportontwikkeling, telefoon 026-3774930 of said.zahti@arnhem.nl.


Zoekwoorden:

Deel: ' Finale stadskampioenschap pleintjesbasketbal Arnhem '
Lees ook