Financium betaalt alles door aan haar tussenpersonen


NIEUWEGEIN, 20090303 -- Financium heeft deze week de provisieregeling 2009 aan de bij haar aangesloten tussenpersonen gepresenteerd. Een eerlijke en transparante regeling waarbij alle te ontvangen provisies en vergoedingen volledig worden doorgegeven aan de tussenpersoon die zaken met Financium doet. Financium rekent een vast tarief voor de te verrichten werkzaamheden, ongeacht het hypotheekbedrag.

"In deze vergoedingen zitten geen verborgen kosten, en dat is vrij uniek" zegt Ad Miltenburg, manager commercile zaken van Financium. " In vergelijking met andere service providers biedt Financium tussenpersonen de beste regeling, en daar zijn wij best trots op!"

"Financium is als financile dienstverlener `Lean & Mean' georganiseerd en daardoor in staat om een maximale provisie te bieden tegen de laagst mogelijke kosten!"

"Financium staat vierkant achter de tussenpersoon in deze roerige tijden met sterk veranderende wet- en regelgeving en een verslechterende markt. Het motto voor 2009 is dan ook: met Financium is het goed en gezond zaken doen, want bij Financium houdt u meer over!"


Over Financium
Financium is vanaf 1998 actief.

Gestart als offerteverwerkingsbedrijf heeft Financium zich ontwikkeld tot d toegang voor intermediairs tot de hypotheekmarkt.

Financium vervult een centrale rol in de totstandkoming van een hypothecaire geldlening in de intermediairmarkt.

Financium voorziet het intermediair van hypotheekoffertes, behandelt ondertekende offertes (acceptatie) en communiceert hierover met intermediairs en geldverstrekkers. De grote hypotheekadviesketens, maar ook het professionele assurantiekantoor en de deskundige financieel adviseur zijn gewaardeerde relaties van Financium.

Financium biedt het intermediair een scala aan hypotheekarrangementen, uitstekende provisies en een hoge service. Financium is voor zowel binnenlandse als buitenlandse (hypotheek)geldverstrekkers een betrouwbare en gewaardeerde partner.

Financium is met haar partners continu in gesprek om nieuwe hypotheekarrangementen te ontwikkelen en bestaande arrangementen te 'updaten'. Door een brede kennis van de hypotheekmarkt is Financium in staat om de wensen en behoeften van het intermediair en haar klanten te vertalen naar innovatieve hypotheken. Niet voor niets luidt het credo: Bij Financium kan 't wel!


Deel: ' Financium betaalt alles door aan haar tussenpersonen '
Lees ook