Ingezonden persbericht


FINEOS BENOEMT RICHARD HOOP TOT VERKOOPLEIDER

Utrecht, 7 mei 2002 Richard Hoop is bij FINEOS Benelux in dienst getreden als verkoopleider. Voor zijn komst naar FINEOS werkte Hoop vier jaar als verkoper bij CODA N.V. te Nieuwegein, een internationaal leverancier van informatiesystemen voor financieel management en inkoopbeleid in middelgrote en grote organisaties.

Bij FINEOS wordt Richard Hoop verantwoordelijk voor het verwerven van nieuwe klanten in de bank- en verzekeringswereld. FINEOS levert software-oplossingen voor deze doelgroep. Het productportfolio bestaat onder andere uit relatie-, bedrijfsproces- en klachtbeheersystemen.

FINEOS
FINEOS ontwikkelt en levert software-oplossingen voor banken en verzekeraars, die gericht zijn op kostenverlaging, verbetering van dienstverlening en een snellere time-to-market. De producten omvatten CRM, Business Proces Automation en product/contractbeheer die een oplossing bieden voor specifieke moeilijkheden bij distributie, dienstverlening en productmanagement. FINEOS draagt bij aan de verbetering van de volgende directe bedrijfsprocessen: productontwikkeling, productintroductie, advisering, verkoop, acceptatie, dienstverlening en schade-verwerking. Dit geldt voor alle distributie-kanalen (kantoren, agenten, tussenpersonen, call centers, internet, en hoofdkantoren). Hierbij wordt gebruik gemaakt van diverse media (e-mail, internet browser, fax, post). Ook worden directe connecties naar diverse in- en externe systemen ondersteund.

FINEOS heeft 250 medewerkers in vestigingen te Ierland (Dublin), het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Scandinavië en de Verenigde Staten. Klanten zijn onder meer ABN AMRO Bank (Nederland), de Britannia Group, Skandia, Fortis, Canada Life, Derbyshire Building Society, Eagle Star, First National Bank, Friends First, Legal & General, Northern Rock, Royal Nederland Leven en SNS Reaal. Meer informatie is te vinden op www.fineos.com

Perscontacten:
FINEOS Benelux
Mike del Prado
t: 030 285 50 10
e: mike.delprado@fineos.com

Lubbers & De Jong B.V.
Yvon Reitsma
t: 020 421 05 65
e: yvon@l-dj.nl

Deel: ' Fineos benoemt Richard Hoop tot verkoopleider '
Lees ook