Finntax introduceert Hosted Voice


RAAMSDONKSVEER, 20110704 -- Finntax, de aanbieder van innovatieve vaste en mobiele spraakdiensten en datacommunicatie, introduceert samen met Mitel de nieuwe Cloud Communicatie dienst Hosted Voice. Hiermee komt Finntax tegemoet aan de wensen van ondernemers die enerzijds optimaal willen profiteren van de nieuwe technologische mogelijkheden en anderzijds hechten aan overzichtelijke, lage maandelijkse kosten. De oplossing is gebaseerd op proven technology en inmiddels maken al diverse klanten er naar volle tevredenheid gebruik van.

Het belangrijkste kenmerk van Hosted Voice is dat ondernemers geen fysieke telefooncentrale meer nodig hebben, en toch altijd verzekerd zijn van optimale bereikbaarheid. De expertise van Finntax en het hoogwaardige telefonieplatform van marktleider in het MKB Mitel maken dit mogelijk. Met Hosted Voice zijn er geen functionele beperkingen; zo behoren vast-mobiel integratie en ‘werkplek uit de muur’ tot de mogelijkheden. Dit laatste gebeurt in samenwerking met zusterbedrijf Kender Thijssen Telecom.

Algemeen directeur van Finntax Ronald Knoop: “Investeren in hardware zoals een telefooncentrale is iets waar ondernemers steeds meer tegenop zien. Niet alleen vanuit financieel oogpunt, maar ook met het oog op technologie. Wie kiest voor Hosted Voice kan steeds gebruikmaken van de laatste nieuwe mogelijkheden, zonder zich zorgen te hoeven maken over hardware, infrastructuur, software en beheer.”

Uiteraard vormt optimale bereikbaarheid en daarmee beschikbaarheid de basis van de nieuwe dienst. Het hosted platform waarop organisaties worden aangesloten draait dan ook in een 24/7 beveiligd datacenter. De standaard zeer hoge betrouwbaarheid wordt bij Hosted Voice extra verhoogd door de verbindingen redundant uit te voeren Knoop: “Een ander actueel aspect vormen de kosten. Investeren in capaciteit die niet worden gebruikt, behoort met Hosted Voice tot het verleden. Initiële investeringen zijn sowieso niet nodig. Gebruikers betalen een vaste prijs per maand per werkplek en kunnen maandelijks flexibel naar behoefte het aantal aansluitingen naar boven of beneden bijstellen.”

Over Finntax Communicatie & Innovatie
Finntax staat voor een innovatieve integrale aanpak van vaste en mobiele spraak- (lees: telefonie) en datacommunicatie (lees: netwerken, internet en e-mail). Doordat wij met onze organisatie alle disciplines op spraak- en datacommunicatiegebied afdekken zijn wij als geen ander in staat om voor de klant het meest optimale rendement te behalen. Het gaat de klant erom goed bereikbaar te zijn op alle mogelijke manieren van vandaag, zodat hun organisatie zo efficiënt mogelijk kan opereren. En dat natuurlijk tegen de laagst mogelijke (operationele) kosten. Onze oplossingen worden op maat voor de klant ontwikkeld met deze drie pijlers van onze filosofie:
            • Bereikbaarheid vergroten
            • Efficiency verbeteren
            • Laagst mogelijke operationele kosten  


Hierdoor is Finntax de juiste organisatie én het juiste aanspreekpunt voor iedere onderneming als het gaat om communicatie in de breedste zin van het woord. Voor meer informatie zie href="https://www.finntax.nl/" target="_blank">www.finntax.nl/

Over Mitel
Mitel Networks (NASDAQ: MITL) is een wereldwijde aanbieder van zakelijke communicatie- en samenwerkingsoplossingen en diensten. Mitel’s Freedom architectuur biedt organisaties de flexibiliteit en eenvoud die nodig is in de huidige dynamische werkomgeving. Mitel biedt een krachtige suite van geavanceerde communicatie- en samenwerkingsmogelijkheden op basis van cloud-ready, hardware-onafhankelijke software.

Het stelt organisaties in staat best-of-breed oplossingen te implementeren op elk type netwerk. Daarnaast hebben gebruikers overal en met elk type toestel dezelfde functionaliteit als ‘op kantoor’. Mitel heeft zijn wereldwijde hoofdkantoor in Ottawa, Canada. Het EMEA hoofdkantoor is gevestigd in Caldicot, UK en het bedrijf heeft kantoren, partners en wederverkopers over de hele wereld. Voor meer informatie:
Voor meer informatie: www.mitel.nl


Deel: ' Finntax introduceert Hosted Voice '
Lees ook