Firegoogs de vuurwerkbril nu in 450 vuurwerkwinkels door heel nederland


Firegoogs de vuurwerkbril wordt u aangeboden door Vuurwerkpreventie

EEMNES, 20071218 -- Vuurwerkpreventie introduceert `Firegoogs', de vuurwerkbril die je ogen beschermen tegen de gevaren van vuurwerk. Firegoogs de vuurwerkbril wordt geadviseerd door Consument en Veiligheid. Naast de Firegoogs voor volwassenen, introduceert Vuurwerkpreventie ook de Firegoogs voor kinderen. Vuurwerkpreventie heeft als doelstelling het afsteken van particulier vuurwerk zo veilig mogelijk te maken. Voor zowel omstanders als gebruikers. Daarom vindt Vuurwerkpreventie dat de vuurwerkbril te koop moet zijn in de winkels waar vuurwerk verkocht wordt. De Firegoogs vuurwerkbrillen zijn te vinden in meer dan 450 vuurwerkverkooppunten door heel Nederland.

Uit de meeste recente cijfers van Consument en Veiligheid blijkt dat 52% van alle ongevallen wordt veroorzaakt door vuurwerk van een ander! 26 Procent van alle slachtoffers loopt oogletsel op en in 8% van alle gevallen is het slachtoffer jonger dan 10 jaar Daarom is Consument en Veiligheid voorstander van het dragen van de vuurwerkbril. De mannen van Laaf uit de nieuwste vuurwerkcampagne moeten er dan ook aan geloven. De commercials zijn o.a. te zien op www.devuurwerkbril.nl .

Verkrijgbaar
Vanaf december is Firegoogs bij de vuurwerkverkooppunten verkrijgbaar. De vuurwerkbril is verkrijgbaar in twee maten, kinderenbril en volwassenbril. Vuurwerkpreventie levert uitsluitend aan overheidinstanties, branchegenoten en detailhandel.

Veiligheidseisen en specificaties*
Firegoogs voldoet aan de eisen van de Europese Richtlijn voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen nummer 89/686/EG en is vervaardigd in overeenstemming met de eisen van de Europese Technische Prestatienorm EN166. Firegoogs is gemaakt van polycarbonaat en voldoet aan de CE norm.

Website
www.firegoogs.nl
www.devuurwerkbril.nl

Voor meer informatie over Firegoogs de vuurwerkbril of vuurwerkpreventie kunt u ook na kantoortijden contact opnemen met:

Lex Makkinje

info@vuurwerkpreventie.nl

T: +31 (0)355410193
M: +31 (0)618873748
Vuurwerkpreventie
Ruiterskamp 14 3755JG Eemnes

Deel: ' Firegoogs de vuurwerkbril in 450 vuurwerkwinkels door heel nederland '
Lees ook