Fitland Hotel – Level Leiden open vanaf 16 september


LEIDEN, 20130807 -- De Fitland-groep, met het hoofdkantoor in Mill, opent op maandag 16 september haar derde hotel. Na Fitland Hotel - Dormylle in Mill en Fitland Hotel - De Vrije Teugel in Uden, wordt er op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van Fitland Hotel - Level Leiden. Later dit jaar zal ook het Fitland Hotel - Suytkade in Helmond haar deuren openen en daarna is de vestiging in Sittard aan de beurt. Het Fitland Hotel - Level Leiden aan de Bargelaan is net als de andere hotels aangesloten bij Hampshire Hotels en beschikt over 120 luxe hotelkamers.

Fitland Hotel - Level Leiden
In het splinternieuwe Levelgebouw, vlak naast het NS station in Leiden, zijn verschillende verdiepingen in gebruik door de Fitland-groep. Op de tiende en elfde verdieping is het 120 kamers tellende Fitland Hotel - Level Leiden te vinden. Omdat het Levelgebouw vlak bij het centrum ligt is dit een ideale uitvalbasis voor shoppen, culturele uitstapjes zoals theater, bioscoop of een bezoek aan het casino. Hotelgasten kunnen gratis gebruik maken van de aanwezige sportfaciliteiten en voor het Wellnessresort zijn er aantrekkelijke tarieven en arrangementen.

Restaurants
Fitland XL Level Leiden heeft twee verschillende restaurants met beide een verschillend concept. Op verdieping twee bevindt zich ‘The Second Level’. Met een luxe open keuken, diverse kookstudio’s, een luxe lounge, bar en DJ Booth heeft the Second Level de capaciteit om van elke gelegenheid een wervelende show te maken. Voor een vast bedrag kan men van een uitgebreide kaart diverse kleine gerechten bestellen.

Top Level staat voor ‘dining with a view’. Op de twaalfde verdieping van het Levelcomplex heeft men een fenomenaal uitzicht over de sleutelstad Leiden, de oudste universiteit van Nederland en de omliggende campus.  Restaurant Top Level biedt een uitgebreide a la carte kaart met seizoensgebonden gerechten.

Eten op niveau krijgt voor Leidse begrippen een nieuwe dimensie in dit moderne, eigentijdse restaurant. Dit is niet alleen een culinaire ontmoetingsplaats voor de Fitland hotelgasten, maar voor de hele regio.

Sport
Een Fitland XL vestiging biedt ook de nodige sportfaciliteiten. Zo ook in het Levelgebouw in Leiden. De Fitland-sportcentra zijn gericht op resultaat, beleving en een persoonlijke benadering. Het centrum in Leiden zal worden ingericht met de apparatuur van het toonaangevende Amerikaanse merk Freemotion.

Wellness Leiden
Fitland XL - Level Leiden beschikt ook over een uitgebreide termen- en beautyafdeling. Onder de naam Wellness Leiden zijn er tal van faciliteiten te vinden. Net als het hotel zijn ook deze vanaf 16 september beschikbaar. Men treft er o.a. een panoramasauna, infraroodsauna, diverse sauna’s, stoomcabine, binnenzwembad, whirlpool, kruidenbad en het dakterras met afkoelzone, dompelbad en voetenbad. Maar ook is er een cocoon rustruimte, een panoramarustruimte, zijn er tal van speciale opgietingen, hammam, rasul en uiteraard een Wellnessrestaurant. In de beautyafdeling kunnen liefhebbers terecht voor gezichtsbehandelingen, massages en zonnebanken.

Meer weten? Kijk dan op www.fitlandhotelleiden.nl en www.wellnessleiden.nl


Deel: ' Fitland Hotel – Level Leiden open vanaf 16 september 2013 '
Lees ook