Ingezonden persbericht


Rotterdam, 10 november 2010

Toename internationale incasso's
Flanderijn opent "euregiokantoor'' in Maastricht

Incasso en gerechtsdeurwaardersorganisatie Flanderijn opent in de eerste maanden van 2011 haar vijftiende vestiging in Nederland. Het kantoor dat in Maastricht zijn deuren opent zal niet alleen de landelijke dekking van de organisatie vergroten, maar ook een belangrijke functie gaan vervullen als bruggenhoofd voor de omliggende landen België en Duitsland (de Euregio Maas-Rijn).

Met de opening van deze nieuwe vestiging in het zuiden van het land vult Flanderijn opnieuw een "witte vlek'' in op de Nederlandse landkaart. Het bedrijf speelde al langer met het idee voor een tweede Limburgse vestiging, naast het bestaande kantoor Venray. Dat kantoor is weliswaar gunstig gelegen voor Noord-Limburgse opdrachtgevers, de bereikbaarheid van het zuiden behoefde echter sterke verbetering.

"Daarom is gekozen voor Maastricht, wat ons betreft het "kloppend hart'' van de Euregio en tevens centrum voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening", zegt directielid Michel van Leeuwen. "We bedienen al veel opdrachtgevers met klanten in Zuid-Limburg. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we met dit nieuwe kantoor onze service en activiteiten verder kunnen uitbreiden."

Ank Boers zal als gerechtsdeurwaarder de vestiging gaan leiden. Haar verzoek tot benoeming is nu in een afrondende fase, waarna ze op zoek kan naar een geschikte locatie in Maastricht.

(Einde bericht)

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Flanderijn incasso-organisatie Nederland
M.J.C. (Michel) van Leeuwen- lid van de directie
mjc.van.leeuwen@flanderijn.nl

Tel. 010 - 209 24 31
Fax. 010 - 209 2 555

www.flanderijn.nl

Creative Venue communicatieadvies en PR
Frank Witte - woordvoerder
f.witte@creativevenue.nl

Tel. 020 - 452 5225
Fax 020 - 452 8650

www.creativevenue.nl (zie persruimte Flanderijn)

Over Flanderijn in Nederland: meer dan incasso alleen

Flanderijn behoort tot de top drie van Nederlandse incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisaties. Het bedrijf dat sinds de oprichting in 1948 zetelt in Rotterdam is de laatste 10 jaar fors gegroeid. Inmiddels heeft het ook vestigingen in Den Haag, Gouda, Dordrecht, Driebergen, Appingedam, Apeldoorn, Tilburg, Haarlem, Venray, Winschoten, Heerenveen, Almere en Bergen op Zoom. Flanderijn beweegt zich op een breed terrein van incasso, moeilijk inbare vorderingen en betalingsbeheer. De organisatie biedt een landelijke dienstverlening vanuit deze 14 kantoren. In totaal werken er meer dan 500 medewerkers waaronder gerechtsdeurwaarders, toegevoegd-kandidaat-gerechtsdeurwaarders, juristen, (senior) incasso- medewerkers en facilitaire medewerkers. Dit betekent dat Flanderijn zowel in het minnelijke als het gerechtelijke traject haar opdrachtgevers landelijke dekking biedt.

Deel: ' Flanderijn opent 'euregiokantoor' in Maastricht '


Lees ook