Provincie FlevolandProvincie steunt Bedrijvenmanifestatie op Urker Visserijdagen

De provincie Flevoland is blij dat de Urker Visserijdagen dit jaar zijn uitgebreid met een speciale Bedrijvenmanifestatie. Deze manifestatie vindt plaats in het voormalige visafslaggebouw op Urk en bestaat uit een presentatie van bedrijven die zijn gerelateerd aan de visserij en de visindustrie.

Voor de Bedrijvenmanifestatie op 10 en 11 mei hebben zich vooral bedrijven aangemeld van buiten Flevoland. Het provinciebestuur van Flevoland vindt het belangrijk dat bedrijven van elders kennismaken met Flevoland. De jongste provincie van Nederland biedt tal van interessante kansen voor het bedrijfsleven, als handelspartner en als nieuwe vestigingsplaats.

De Visserijdagen vinden eens per twee jaar plaats en worden bezocht door vele duizenden belangstellenden. De Bedrijvenmanifestatie is een nieuw initiatief tijdens de Visserijdagen. Omdat de manifestatie aansluit bij het beleid van de provincie Flevoland om de kwaliteiten van de Flevolandse economie actief uit te dragen, steunt de provincie dit initiatief met een financiële bijdrage van maximaal 5000 euro.

Naast de bedrijvenmanifestatie is er op 10 en 11 mei overigens nog veel meer te doen in Urk. Naast een braderie is er onder meer een visrookwedstrijd, visfileerwedstrijd, garnalenpelwedstrijd en vuurwerk.

Deel: ' Flevoland steunt Bedrijvenmanifestatie op Urker Visserijdagen '
Lees ook