Flexlease wint E-business stimuleringsprijs

Vorige week maandag werd de Broos van Erpprijs 1999 uitgereikt door minister Jorritsma. Voor deze prijs hadden zich 156 vernieuwende e-commercetoepassingen ingeschreven, waarvan uiteindelijk acht genomineerden overbleven, waaronder Flexlease. De hoofdprijs was dit jaar voor Bibit Internet Billing Services. Flexlease won de PricewaterhouseCoopers E-business Stimuleringsprijs.

Deze prijs, in het leven geroepen door PricewaterhouseCoopers, bouwt voort op de Broos van Erppijs en legt de nadruk op een optimale integratie van het medium internet in de bedrijfsvoering. De prijs bestaat uit een symbolisch kunstwerkje en ter waarde van fl. 25.000,- adviesuren door de consultants van PricewaterhouseCoopers. Door deze adviesuren beschikbaar te stellen, hoopt deze organisatie een bijdrage te leveren aan relatief kleine bedrijven die hun ideeen nog verder willen ontwikkelen. Flexlease.nl wil deze prijs dan ook gebruiken om internet nog verder te integreren in de bedrijfsvoering.

De jury koos voor Flexlease door het zeer heldere, volledig op internet gebaseerd concept van Flexlease, de goede marktpotentie hiervan en de toegevoegde waarde die de communicatie via de website de klanten biedt.

Ook de toekomstplannen van Flexlease spraken de jury aan: 'Met name de installatie van het webbased workflow managementsysteem heeft de potentie om van Flexlease een showcase te maken van wat er in Nederland mogelijk is op het gebied van webenabled integrated electronic business', meldt het juryrapport.

Met vriendelijke groet,

Jeff Visser
Flexlease.nl
Traviatastraat 2
1183 NZ Amstelveen
Tel: 020-645 32 53
Fax: 020-647 69 20
URL: http://www.flexlease.nl
mailto: jeff.visser@flexlease.nl

P.S. Voor meer informatie over de PricewaterhouseCoopers E-business stimuleringsprijs kunt u contact opnemen met:
PricewaterhouseCoopers E-Businessgroep, Henk Jan Witteveen, tel. (030)219 11 89, of e-mail henk.jan.witteveen@nl.pwcglobal.com

Deel: ' Flexlease wint E-business stimuleringsprijs '
Lees ook