Ingezonden persbericht

FlexLink op EuroNews

Met gepaste trots willen wij u deelgenoot maken van het feit dat FlexLink zich in september op televisie zal presenteren en wel via de toonaangevende satellietzender EuroNews!
De uitzendingen vinden plaats op respectievelijk Donderdag 13 September om 23.10 uur en op Zondag 23 september tussen 18.00 uur en 19.00 uur. In dit Business Profile wordt FlexLink gepresenteerd middels interviews met de CEO en CFO van de FlexLink Systems groep en de directeur van FlexLink Automation. FlexLink is één van de voornaamste leveranciers van rendabele automatiseringsoplossingen voor assemblage- en productie processen aan toonaangevende klanten over de hele wereld. FlexLink is wereldwijd vertegenwoordigd in meer dan 50 landen, met eigen vestigingen in 18 landen. De groep heeft in 2000 een omzet gerealiseerd van ongeveer 100 M U$.
EuroNews is Europa*s meest toonaangevende nieuwszender; deze in 1993 opgerichte satellietzender verslaat wereldnieuws volgens een herkenbare opzet waarbij de uitzendingen simultaan plaatsvinden in de Engelse, Duitse, Franse, Italiaanse en Spaanse taal. Met vriendelijke groeten, FlexLink Systems B.V

Mirjam Bezemer
Marketing
E-mail: info@flexlink.nl www.flexlink.nl www.flexlink.com www.flexlink.be FlexLink Systems B.V.
Diamantlaan 51
NL 2132 Hoofddorp
Tel +31-(0)23-5543100 of
Tel +32-(0)16-408266
e-mail: mirjam.bezemer@flexlink.com
URL: https://www.flexlink.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' FlexLink gaat uitzendingen verzorgen op EuroNews '
Lees ook