Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

16 juli 2002

UPDATE SERVICE PER E-MAIL NOG EENVOUDIGER MET NIEUWE FEATURE

De Internet service FlexWindow geeft gebruikers de mogelijkheid webpagina's, of delen daarvan, aan te passen door het versturen van een e-mail. De geheel geautomatiseerde service is een eenvoudige oplossing voor webpagina's waar met regelmaat content moet worden aangepast door onervaren gebruikers. Iedereen die een e-mail kan versturen kan met FlexWindow zonder kennis van HTML (de taal waarin webpagina's worden gemaakt) een webpagina actualiseren. Om te voorkomen dat mensen zonder geldige autorisatie een willekeurige webpagina kunnen aanpassen, moet in de onderwerpregel van het e-mailbericht de juiste combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord worden vermeld.

Gebruikers die niet regelmatig FlexWindow gebruiken zijn snel geneigd om hun gebruikersnaam en wachtwoord te vergeten. Speciaal voor deze groep gebruikers heeft FlexWindow een nieuwe feature ontwikkeld zodat gebruikersnaam en wachtwoordgegevens in het adressenboek van de e-mail software kunnen worden opgeslagen. Een eenvoudige selectie van het juiste FlexWindow e-mailadres uit het adressenboek volstaat voortaan.

De nieuwe uitbreiding maakt FlexWindow een zeer geschikte oplossing voor websiteontwikkelaars die opdrachtgevers of gebruikers zelf de mogelijkheid willen geven om de webpagina's te onderhouden, zonder ingewikkelde software of instructies. Daarnaast maakt de nieuwe uitbreiding de FlexWindow service geschikt om webpagina's te actualiseren per SMS.

Meer informatie over FlexWindow en een demonstratie is te vinden op: https://www.flexwindow.com

Deel: ' FlexWindows laat webpagina bijwerken via e-mail '
Lees ook