Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Breda

Datum: 22/7/2002
Auteur: R.v.Kuik

Persbericht politieteam Zuid/Oost

Flinke hennepkwekerij in woning en schuur

BAVEL: Een 47 jarige inwoner uit Bavel had niet verwacht, dat de opbrengst van de 500 hennepplanten in zijn woning, in plaats van in een vloeitje van een gebruiker, in een vernietigingscontainer zouden belanden. De politie had er lucht van gekregen en nam vanmorgen een kijkje.

Op zolder stonden 292 hennepplanten onder 13 assimilatielampen. In de schuur vond de politie nog eens 185 plantjes onder 6 verwarmingslampen. Het stroomverbruik kwam allemaal voor rekening van stroomleverancier Essent, want de 47 jarige inwoner uit Bavel had zelf aan de meter gesleuteld en de energievoorziening om de meter afgetapt. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij kan tevens nog een forse rekening van de stroomleverancier verwachten. De man zei er financieel niet zo warm bij te zitten en had gehoopt, dat de opbrengst van de hennepplanten hem wat voordeel had kunnen opleveren.

Persberichten politieteam Etten-Leur

Rijden onder invloed

ETTEN-LEUR: Zondagavond, omstreeks 19.40 uur, raakte op de Brandseweg de 35 jarige automobilist uit Etten-Leur betrokken bij een verkeersongeval. Omdat de politie het vermoeden had dat hij teveel alcohol gedronken had werd hij aangehouden. Op het bureau weigerde de verdachte een ademanalyse te ondergaan. Om deze reden werd het rijbewijs ingevorderd en is proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden voor mishandeling vriendin

ETTEN-LEUR: Vanmorgen omstreeks 03.45 uur is een 37 jarige inwoner uit Etten-Leur aangehouden, omdat hij zijn vriendin had mishandeld. Deze mishandeling vond plaats in de woning. Bij de mishandeling liep de vrouw kneuzingen aan haar hoofd en verwondingen aan haar keel op. De verdachte is vanmiddag in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.

Zoekwoorden:

Deel: ' Flinke hennepkwekerij in woning en schuur '
Lees ook