Carros

Yorin's Floortje blij met bijzondere Mitsubishi Pinin

Avontuurlijke ambassadrice voor Mitsubishi 4WD Class

(09 augustus 2001)

Floortje Dessing, de presentatrice van het sportieve reisprogramma Yorin Travel (voorheen Veronica Reisgids), rijdt opnieuw in een Mitsubishi Pajero Pinin. Deze auto is gestyled door de modeontwerpster Marieke Bos. Zij voorzag de trendy 4x4 van een met de hand beschilderd lederen interieur en een bijzondere laklaag met organische vormen.

Floortje is blij met de bijzondere Pinin: Eind vorig jaar mocht ik de modeshow van Marieke Bos presenteren. Daar toonde zij toen ook deze speciale Pajero Pinin. Ik vond deze meteen al geweldig om te zien. Het is te gek dat ik er nu mee mag rijden. 1k reed al naar grote tevredenheid met een Pajero Pinin. Maar deze super exclusieve uitvoering is natuurlijk nog leuker!

In haar reisprogramma gaat de presentatrice geen avontuur uit de weg. "We richten ons vooral op actieve vakanties." Tijdens een van haar reizen maakte Floortje kennis met terreinrijden. Op een reis naar Zuid-Afrika heb ik zeer uiteenlopende avonturen beleefd: wildwatervaren in een woeste rivier, golfsurfen in de oceaan, abseilen van de Tafelberg en 'bridgejumpen' van een super hoge brug. Maar het leukste was toch wel een cursus 4x4-rijden.

Over haar eerste ervaringen met terreinrijden vertelt Floortje: "In een uitgestrekt wild berglandschap mocht ik twee dagen lang onder leiding van een instructeur naar hartelust stoeien met een enorme terreinwagen! Steile hellingen, onmogelijke zandkuilen en smalle bergpaadjes. Daar heb ik de smaak van het terreinrijden te pakken gekregen. Hier in Nederland zijn de wegen natuurlijk uitstekend. Maar toch wil ik graag 4x4-rijden. Je zit lekker hoog en als het een keer moet, kun je gemakkelijk de verharde weg verlaten. Juist voor de drukke Nederlandse randstad is de Pajero Pinin de perfecte auto."

De Pajero Pinin is een trendy terreinauto waarin de bestuurder, dankzij het bijzondere Mitsubishi Super Select 4x4-systeem al rijdend, tot snelheden van 100 km/h, kan overschakelen tussen achter- en vierwielaandrijving. De Mitsubishi is er als compacte tweedeurs en als riante vierdeurs (Longbody). De prijzen van de Mitsubishi Pajero Pinin beginnen bij f 47.995,-.

Deel: ' Floortje Dessing ambassadrice voor Mitsubishi 4WD Class '
Lees ook