FloraHolland, v/h Bloemenveiling Holland---

FloraHolland presenteert zich op IPM in Essen (Duitsland) (13-01-03)

FloraHolland: meer vestigingen, meer mogelijkheden

FloraHolland presenteert zich op de Internationale Pflanzenmesse (IPM) die van 30 januari t/m 2 februari wordt gehouden wordt in Essen. Centraal staat het thema meer vestigingen, meer mogelijkheden. De IPM is voor FloraHolland vooral een relatiebeurs en een ontmoetingsplaats voor bestaande en nieuwe relaties uit binnen- en buitenland. In samenwerking met Bloemenbureau Holland en Bloemenveiling Aalsmeer is een nieuw concept productplein ontwikkeld. Een aantal belangrijke en opvallende producten uit de productgroepen bloeiende planten, groene planten, tuinplanten en snijbloemen wordt op het plein gepresenteerd. FloraHolland is te vinden in hal 1, standnummer 101.

FloraHolland, gevestigd in de belangrijkste productiegebieden in Nederland is de toegangspoort voor sierteeltproducten overal ter wereld. Een netwerk van de vijf vestigingen met elk een eigen koperspubliek en eigen positie in de markt biedt kopers en kwekers het gewenste maatwerk: de beste prijs en een volledig productenpakket. Ook werkt FloraHolland aan het optimaliseren van de logistiek tussen de vijf vestigingen. Er wordt geïnvesteerd in het optimaliseren van zowel de fysieke productstromen (uniforme stapelwagen en aanvoerbrief) als de informatiestromen op elektronische gebied (tracking and tracing).

FloraHolland Trade Fair 2003
In de IPM-stand van FloraHolland schenkt de veiling ook aandacht aan de eigen vakbeurs, FloraHolland Trade Fair 2003. De FloraHolland Trade Fair is een toonaangevende handels- en relatiebeurs die twee keer per jaar in Naaldwijk plaatsvindt. Naast de vele partijen kamer- en tuinplanten en snijbloemen wordt aandacht besteed aan trends en noviteiten en producten met toegevoegde waarde. De beurs vindt in 2003 plaats op 12, 13 en 14 maart en op 3, 4 en 5 september. De nieuwe informatiefolder over de FloraHolland Trade Fair is in de stand van FloraHolland verkrijgbaar.

FloraHolland
FloraHolland is een marktplaats waar sierteeltproducten via veilingklokverkoop en via bemiddeling (contractverkoop) worden verhandeld. Marktleider FloraHolland, met een marktaandeel van 53 procent en een omzet van 1,9 miljard euro, heeft vijf vestigingen verspreid over het land. Deze liggen nabij sierteeltproductie- en afzetgebieden; in Naaldwijk, Rijnsburg, Bleiswijk, ZON (Venlo) en Eelde. In totaal zijn er 3.000 medewerkers werkzaam bij FloraHolland.

Deel: ' FloraHolland presenteert zich op IPM in Essen '
Lees ook