Is dit niet de leukste rookmelder die je ooit hebt gezien?


Een creatieve rookmelder die perfect past in verschillende interieurstijlen en kinderkamers.

AMSTERDAM, 20150330 -- Voor de veiligheid in huis heeft iedereen een rookmelder nodig, maar waarom zien deze er zo saai uit? De makers van FLOW hebben voor een andere aanpak gekozen, zij hebben de rookmelder een totale design make-over gegeven. FLOW is een rookmelder in de vorm van een Uil, Aap, Pinguïn, Kikker of Hart. De combinatie van design, functionaliteit en veiligheid maakt dit tot een uiterst stijlvol product. Nu is er de mogelijkheid om een schattig diertje op de muur te hangen, die klaar is om u te waarschuwen als er gevaar dreigt. Echt de leukste rookmelder ooit!

De makers van FLOW hebben de rookmelder een totale design make-over gegeven.JA, ik wil deze schattige rookmelder kopen!

www.kickstarter.com/projects/1478602036/flow-creative-smoke-detector

Er is geen twijfel dat in elk huis rookmelders aanwezig moeten zijn. Maar de meeste mensen zijn het er over eens dat de standaard witte rookmelder niet bepaald een aantrekkelijk aanblik is. Gelukkig is er een stijlvol alternatief beschikbaar die huizen veilig kan houden zonder een doorn in het oog te zijn. De FLOW rookmelder is ontworpen in Nederland en heeft de potentie om wereldwijd een grote hit te worden.  

De rookmelder is in vijf verschillende versies verkrijgbaar: Uil, Aap, Pinguïn, Kikker en Hart (30,00 euro). Dit kunstwerk is gegarandeerd een aanwinst voor uw interieur.

De Flow rookmelder is gemakkelijk aan de muur te bevestigen (geen bedrading nodig) en zal zeker zorgen voor een glimlach. Stelt u zich eens voor hoe deze schattige rookmelder zal staan op de kinderkamer? U kunt rustig slapen wetende dat de FLOW rookmelder een oogje in het zeil houdt.

Productinformatie:

De FLOW Rookmelder is een optische rookmelder op batterijen geschikt voor huishoudelijk gebruik. Deze rookmelder is optimaal geschikt voor het detecteren van smeulende brand en dichte rook. De FLOW rookmelder bevat geen radioactieve stoffen. Optische rookmelders zijn over het algemeen aanbevolen voor slaapkamers, woonkamers en eetkamers.

 De FLOW Rookmelder voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen voor rookmelders (UL 217) en is gecertificeerd door een geaccrediteerd Amerikaans testinstituut. Zodra er rook wordt gedetecteerd klinkt een >85dB alarmsignaal. De FLOW rookmelder kan worden getest door de testknop in te drukken. De batterijen zijn eenvoudig te vervangen. Een indicatielampje knippert één keer per minuut. Als de batterij niet werkt, of bijna leeg is klinkt er een alarmsignaal. De FLOW rookmelder is eenvoudig aan de wand of het plafond te monteren. De rookmelder wordt gevoed door een 9 volt batterij.


Deel: ' FLOW Een totale design make-over voor de rookmelder '
Lees ook