Persbericht FNV


Servicelijn breidt uit

Sinds begin deze maand zijn de openingstijden van de FNV Servicelijn verder uitgebreid. Voortaan is de telefonische hulp- en informatielijn alle werkdagen open van 's ochtends negen tot vier uur 's middags. Totnogtoe was dat van tien tot twee.

De servicelijn startte begin januari als informatie- en advieslijn voor uitzendkrachten, oproepkrachten en mensen met tijdelijke contracten. Zij konden - en kunnen - er terecht met vragen over de gevolgen van de nieuwe wet 'Flexibiliteit en zekerheid' (Flexwet).

De nieuwe openingstijden houden verband met de grote drukte die de komende maanden wordt verwacht. Zo gaat de flexwet een nieuwe fase in, waardoor de rechtspositie van een aantal flexwerkers per 1 juli opnieuw verandert. Bovendien staat de servicelijn inmiddels ook open voor vragen over vakantiewerk.

Intussen beschikt de servicelijn ook over enkele meertalige medewerkers. Turkssprekende bellers kunnen terecht van dinsdag tot en met vrijdag voor informatie in hun eigen taal; informatie in het Berbers is beschikbaar van maandag tot en met donderdag. Bellers moeten wel even in het Nederlands vragen om te worden doorverbonden met de anderstalige medewerker.

FNV Servicelijn: 0900-3.300.300 (22 cpm)

Werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur
18 mei 1999

Zoekwoorden:

Deel: ' FNV Servicelijn breidt uit '
Lees ook