PERSBERICHT

Vianen, 15 november 1999

Foppe de Haan opent nieuwe computerspeciaalzaak van Vobis in Drachten

Foppe de Haan, trainer van SC Heerenveen, opent op donderdag 18 november a.s. om 16.30 uur de nieuwe computerspeciaalzaak van Vobis in “De Harense Smid” op De Lange West 15 (hoek Oliemolenstraat) in Drachten.

Foppe de Haan opent samen met enkele spelers van SC Heerenveen de nieuwe Vobisvestiging op digitale wijze vanuit het Abe Lenstrastadion. Kabelmaatschappij UPC legt hiervoor een speciale verbinding aan tussen het stadion en de Vobiswinkel.
De nieuwe vestiging is de 50ste computerspeciaalzaak van Vobis in Nederland en wordt geleid door Roel Boersma uit Heerenveen.

Verloting SC Heerenveenbal

Tijdens de opening wordt onder de aanwezigen een door de Heerenveense selectie gesigneerde voetbal verloot. De officiele opening is buiten tevens te zien via een speciaal opgesteld grootbeeldscherm.

Vobis computerspeciaalzaken

Vobis computerspeciaalzaken verkopen een uitgebreid assortiment aan computers, software en accessoires. Naast haar eigen merk Highscreen computers verkoopt Vobis ook een groot assortiment A-merken computers en randapparatuur.
Bij Vobis kan men niet alleen terecht voor de aanschaf van computersystemen, bijbehorende software, boeken en accessoires, maar kan men ook gebruik maken van aftersales en support. De verkopers hebben allen een gedegen kennis van het productaanbod en systeemvereisten
Daarnaast heeft iedere Vobiswinkel een eigen technische dienst en een helpdesk.

Vobis

Vobis heeft momenteel 50 vestigingen in Nederland. Dit aantal zal naar verwachting nog worden uitgebreid met nieuwe winkels op nieuwe locaties. Het hoofdkantoor in Vianen is verantwoordelijk voor de inkoop, marketing, distributie en de service t.b.v. van alle vestigingen.

////////////////////////////////////////////////

Deel: ' Foppe de Haan opent computerspeciaalzaak Vobis in Drachten '
Lees ook