AutoRai

14-6-2002

Ford Focus speciaal voor rijscholen

Ford introduceert 'af fabriek' een speciaal ontwikkeld en zeer compleet rijschoolpakket op de Ford Focus 84 kW (115 pk) TDCi 5 deur Cool Edition. Het pakket wordt op de Focus voor een uitermate gunstige prijs aangeboden.

Gekozen is voor deze versie van de populaire Focus omdat rijscholen als kilometervreters uiteraard graag kiezen voor de buitengewoon zuinige dieselmotor met common rail van de tweede generatie. Bovendien is deze krachtbron uitermate geschikt als lesauto vanwege de gegarandeerde kwaliteit. Naast de twee jaar volledige fabrieksgarantie heeft de Focus dit jaar de eeste plaats behaald in de TÛV awards, een erkende Duitse instantie die industriële- en consumentengoederen kwalificeert. De Focus werd verkozen tot de beste auto tussen de 1 en 3 jaar oud.

Het Ford Focus rijschoolpakket bestaat uit:
dubbele (stangen) bediening
tweede binnenspiegel
zijairbags
in hoogte verstelbare instructeursstoel
verwarmbare voorstoelen
lendensteunverstelling op beide voorstoelen
uniek rijschool-bedieningspaneel tussende voorstoelen

Dit paneel omvat een extra indicatie voor het gebruik van de richtingaanwijzers, een schakelaar voor verlichting in de voetruimte van de bestuurder, een schakelaar voor akoestisch signaal indien de dubbele bediening wordt gebruikt door de instructeur en een extra power plug ten behoeve van 2 way radioverkeer.

De normale prijs van dit complete pakket is 2.000,- inclusief BTW/BPM, maar wordt nu voor de speciale prijs van slechts 500,- inclusief BTW/BPM aangeboden. De Ford Focus Cool Edition, met onder andere airconditioning, ABS, elektrisch bedienbare ramen en spiegels en 2 airbags, wordt aangeboden in de 5 deur uitvoering met 84 kW (115 pk) inclusief het rijschoolpakket voor 23.695,- inclusief BTW/ BPM.

Deel: ' Ford Focus speciaal voor rijscholen '
Lees ook