AutoRai

13-7-2001

Ford haalt kunstje uit met Ka

Ford brengt een ´Kabrio` op de markt mét een electrisch bediend geïsoleerd vouwdak, dat de inzittenden in ruime mate van het `Kabrio-gevoel´ laat genieten.

De Ford Ka is de kleinste auto in het ruime assortiment van Ford en populair bij een breed publiek. Hier dragen de jonge uitstraling en het New Edge-design zeker aan bij. Het thema `Kunst met een grote Ka´verwoordt de artistieke inslag van zowel de auto als de koper.

Geïsoleerd vouwdak
Het ´open dak` van de Kabrio is een electrisch bedienbaar vouwdak, dat door zijn constructie aanzienlijk wijder kan openen dan een conventioneel schuifdak. De ervaring en het genot van een volledige cabriolet worden door de Ford Kabrio dicht benaderd. Dit terwijl zijn geïsoleerde vouwdak aanzienlijk praktischer in het gebruik is dan dat van een conventionele cabriolet. Hierdoor is de Kabrio letterlijk een ware `openbaring´ in het kleine-wagensegment.

De meerprijs van de Ford Kabrio ten opzichte van de Ka Trend is even zonnig als de optie zelf en bedraagt slechts 995,-/ 431, 09. Hiervoor krijgt de koper niet alleen het vouwdak, maar ook nog een Easy Sound 6000 radio/cd-speler, electrisch bedienbare ramen en centrale portiervergrendeling.

Zoekwoorden:

Deel: ' Ford haalt kunstje uit met Ka '
Lees ook