Formex Medical introduceert meest complete lijn medische toetsenborden


Gouda, 20130228 -- Formex Medical is onlangs aangewezen als distributeur in de Benelux voor Craytech, een fabrikant van medische producten. Hiermee doet Craytech zijn intrede op de Europese markt. Onder de Sanikey productnaam voert Craytech een complete lijn medische toetsenborden en muizen in verschillende varianten, met zowel bedrade als draadloze modellen.

De medische toetsenborden kenmerken zich doordat de behuizing volledig is afgedicht. Dit maakt ze stof- en waterdicht. Daarnaast beschikken ze over een antibacteriële coating en zijn ze te reinigen met de meest gangbare schoonmaakmiddelen in ziekenhuizen.

Mevr. A. Mahtabsing, directrice van Formex Medical, ziet de producten als een aanwinst voor het assortiment: “Tot op heden was er nog niet zo’n complete lijn van medische invoerapparatuur op de markt. De Sanikey productlijn brengt bovendien een aantal interessante vernieuwingen. Zo zijn we hiermee de eerste die een medisch trackpad en een medische lasermuis aanbieden.“

De samenwerking tussen Craytech en Formex Medical is tot stand gekomen vanwege een gedeelde marktvisie. Zo zegt A. Jankie, directeur van Craytech: “Formex Medical is een professionele partij die onze focus deelt op patiëntveiligheid en hygiëne. Wij zien in hen de juiste partner om onze producten in de Benelux te introduceren.”

Formex Medical zal de Sanikey producten presenteren op de Zorg & ICT 2013. Deze beurs vindt plaats van 13 t/m 15 maart in de Jaarbeurs Utrecht (stand E019, hal 10).


Deel: ' Formex Medical introduceert meest complete lijn medische toetsenborden '
Lees ook