PERSBERICHT

Formule 1 terug op Zandvoort

Zondag 5 september zal het snerpende Formule 1 geluid de boventoon voeren tijdens de internationale racedag op het Circuit Park Zandvoort. Het Winfield Williams Formule 1 team bezoekt die dag de Zandvoortse duinenpiste voor een flitsende demonstratie. De rijders Alex Zanardi en Ralf Schumacher rijden ieder twintig ronden over het 4,3 km lange parcours. In tegenstelling dat de demonstratie van twee jaar geleden mag er op Zandvoort op 5 september op volle snelheid gereden worden.

Het Winfield Williams Formule 1 team komt met twee wagens volgens de 1999-specificatie. Het optreden van Zanardi en Schumacher zal een hoog publiek gehalte hebben. Zo worden beide Formule 1 coureurs in open wagens aan de toeschouwers voorgesteld en zullen na hun ronden over het Circuit Park Zandvoort op het rechte eind voor de hoofdtribune worden geïnterviewd.

De Formule 1 demonstratie is een onderdeel van een nationaal en internationaal raceprogramma. Zo zullen op zondag 5 september de volgende raceklassen aan de start verschijnen: het Libertel Dutch Touring Car Championship (2 races). De Formule Arcobaleno, de Radio 538 Citroën Saxo Cup, de Marlboro Renault Mégane Trophy, de Italiaanse Renault Mégane serie en een ronde voor het Europees kampioenschap in de Renault Clio Sport Trophy.

De toegangsprijs op zondag 5 september bedraagt 35 gulden voor duinen en tribune. Een bezoek aan het rennerskwartier kost twintig gulden extra. Kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding van een volwassene krijgen 50% korting op genoemde bedragen.
Iedere bezoeker ontvangt geheel gratis het 36 pagina's tellende full color programmablad met alle wetenswaardigheden over het programma van die dag en het Winfield Williams Formule 1 team.
Kaarten zijn vanaf 6 augustus 1999 in de voorverkoop te verkrijgen bij de circa 850 Ticket Box-kantoren (o.a. verkooppunten van Staatsloten). Bel voor het dichtstbijzijnde adres: 0900-9393 (75 ct. per minuut).

Deel: ' Formule 1 terug op Zandvoort '
Lees ook