fortis bank

published: 17:00 23.02.2009 gmt+1 /source: fortis /bxs: forb /isin: be0003801181

fortis holding heft stichting continuïteit fortis op

fortis holding heeft beslist om de stichting continuïteit fortis op te heffen en te ontbinden. door de recente ontwikkelingen en de aanzienlijke wijzigingen in de organisatie van fortis groep strookt het niet langer met de belangen van fortis om deze stichting in stand te houden.

het doel van de stichting was de continuïteit van fortis n.v. te verzekeren, op zodanige wijze dat de belangen van fortis en van de bedrijven die tot de fortis groep behoren, zo goed mogelijk werden gewaarborgd.

als gevolg van deze ontbinding zal een meerwaarde van ongeveer 3,5 miljoen euro in netto actief vermogen overgedragen worden naar fortis n.v.

fortis holding (fortis sa/nv en fortis n.v.) bestaat uit (1) fortis insurance belgium, (2) fortis insurance international en (3) de financiële activa en verplichtingen van de verschillende financiële vehikels. de internationale verzekeringsactiviteiten (fortis insurance international) zijn aanwezig in het verenigd koninkrijk, frankrijk, hongkong, luxemburg (niet-leven), duitsland, turkije, rusland, oekraïne en in joint ventures in luxemburg (leven), portugal, china, maleisië, india en thailand. fortis holding is niet betrokken bij bancaire activiteiten.

Zoekwoorden:

Deel: ' Fortis holding heft Stichting Continuïteit Fortis op '
Lees ook