( BW)(MA-FORUM-SYSTEMS) Forum Systems presenteert XML-beveiligingsproducten op Infosecurity Europe

Business Editors

WALTHAM, Massachusetts (VS)--(BUSINESS WIRE)--Apr 09, 2009--

Forum Systems, Inc., marktleider op het gebied van beveiliging van XML-internetdiensten, heeft vandaag bekend gemaakt dat het zijn producten en oplossingen zal presenteren op de Infosecurity Europe 2009, in stand E102. De vakbeurs Infosecurity Europe 2009 zal van 28 tot 30 april plaatsvinden in Londen (Groot-Brittanni). Het evenement biedt een ongevenaard gratis informatieprogramma, waarin exposanten nieuwe en opkomende technologien presenteren, met praktische en professionele expertise.

Op het evenement zal Forum Systems demonstreren hoe toepassingen kunnen worden beschermd met betrouwbare en veilige XML-, SOAP- en REST-gebaseerde communicatie. Met een demonstratie van Forum Sentry Gateway, het enige gecertificeerde beveiligingsproduct in de branche, zal Forum Systems laten zien hoe bedrijven over de hele wereld goedkoper en eenvoudiger diensten op bedrijfsniveau kunnen inzetten.

"Het doet ons plezier dat wij als eersten op de Europese markt beveiligingsproducten voor internetdiensten aanbieden", aldus Mamoon Yunus, CTO van Forum Systems. "Op Infosecurity Europe zijn we het enige bedrijf dat uitsluitend op internetdiensten gerichte beveiligingsproducten verkoopt, en daarmee laten we opnieuw zien hoe belangrijk het voor ons is dat service-orintatie (SOA) met succes ingang vindt in de regio."

Op Infosecurity Europe zal Forum Systems de volgende beveiligingsfuncties voor internetdiensten demonstreren:

-- “Identity bridging” van op protocollen en op berichten gebaseerde tokens
-- Handhaving validatie van binnenkomende en uitgaande XML- en SOAP-berichten
-- XML-detectie en -preventie van indringing Firewall
-- Encryptie en handtekeningen op contentniveau
-- Servicevirtualisatie met gecentraliseerde toegangscontrole
 

Over Forum Systems:

Forum Systems is marktleider op het gebied van Service-Oriented Architecture (SOA) en beveiliging van internetdiensten. Forum Systems biedt een compleet pakket oplossingen op het gebied van trust management (vertrouwensbeheer), threat proection (bescherming tegen dreigingen) en informatiebeveiliging voor overheden en ondernemingen. De flexibele apparatuur, software en ingebedde producten van Forum maken krachtige bedrijfscommunicatie mogelijk door XML-uitwisselingen en internetdiensten, over de grenzen van netwerken en bedrijven heen, actief te beschermen en sneller te laten verlopen. De producten van Forum, die door ruim 150 toonaangevende bedrijven uit de Global 1000 worden gebruikt, hebben verschillende prijzen gewonnen, zoals de “Well-Connected Award” van het blad Network Computing in 2006 en 2004, de prijs voor “Product van het jaar” in 2004, de “Editor’s Choice Award” van het blad Network Computing in 2003 en de “HP OpenView Enterprise Management Alliance Program Achievement Award”. Ga voor meer informatie naar https://www.forumsys.com/.

Over Infosecurity Europe:

Infosecurity Europe, die in 2009 voor de 14e maal wordt gehouden, is het grootste evenement op het gebied van informatiebeveiliging van Europa. Met meer dan 300 exposanten, het meest gevarieerde aanbod nieuwe producten en diensten, een ongevenaard voorlichtingsprogramma en bezoekers uit alle segmenten van de branche, is deze vakbeurs ht evenement van het jaar voor informatiebeveligingsprofessionals in heel Europa. Infosecurity, dat wordt georganiseerd door Reed Exhibitions, ‘s werelds grootste organisator van vakbeurzen, is wereldwijd een van de vijf evenementen op het gebied van informatiebeveiliging. De andere vier worden gehouden in Belgi, Nederland, Rusland en Frankrijk. Infosecurity Europe vindt plaats van 28 tot 30 april 2009 op de nieuwe locatie in Earls Court in Londen. Meer informatie kunt u vinden op www.infosec.co.uk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

CHEN PR
Bryan Grillo, +1 781-672-3129
bgrillo@chenpr.com

Deel: ' Forum Systems met XML-beveiligingsproducten op Infosecurity Europe '
Lees ook