Foto's Frederik Jacobovits de Szeged op weekend expositie in Amsterdam


Foto's uit 'Somewhere Else' in Galerie Prinsengracht 795 van vrijdag 13 t/m 15 december 2013

AMSTERDAM, 20131211 -- Frederik Jacobovits de Szeged exposeert foto's van 13 t/m 15 december in Galerie Prinsengracht, Prinsengracht 795, Amsterdam. Op de tentoonstelling getiteld 'Somewhere Else', toont hij groot formaat landschapsfoto's, recente portretten en een selectie uit vrij werk en opdrachten. Jacobovits wordt gezien als aanstormend talent wiens foto's altijd verrassen en lang in de herinnering blijven.

[Foto uit de tentoonstelling Somewhere Else van Frederik Jacobovits de Szeged]

Somewhere Else

De fototentoonstelling 'Somewhere Else' van Frederik Jacobovits mag niet gemist worden door liefhebbers van fotografie op zoek naar nieuw talent. Bijzondere compositie en verfijnd kleurgebruik zijn kenmerkend in het werk. Hij vindt voor zijn foto's de split-second, het unieke moment dat bij de kijker op het netvlies blijft en nog lang het eigen verhaal vertelt. 

Achtergrond

In 1988 rondde Frederik Jacobovits in de Verenigde Staten een tweejarige fotografie-opleiding af en werkte sindsdien als marketing, sales en communicatie specialist voor grote ondernemingen en culturele instellingen. Ondertussen bekwaamde hij zich verder in de fotografie. In 2012 besloot de in Amsterdam wonende Jacobovits zijn carrière om te gooien. De plotselinge ziekte van een van zijn kinderen was mede aanleiding. Hij richt zich nu vol op de fotografie en neemt opdrachten aan van reclamebureaus, media en andere partijen. Ook van huwelijken en grote en kleine evenementen, maakt hij in opdracht spraakmakende reportages.


Deel: ' Foto's Frederik Jacobovits de Szeged op weekend expositie in Amsterdam '
Lees ook