Fotografie workshops nu bij Hollandse Hoogte


Den Haag, 20150306 -- Full service fotobureau Hollandse Hoogte organiseert al enkele jaren met succes een aantal workshops voor beeldprofessionals. NIEUW dit jaar zijn de workshops gericht op fotografen. We starten met een drietal workshops waarbij er steeds een ander aspect van fotograferen en/of nabewerken centraal staat. De reeks vindt plaats op kantoor van Hollandse Hoogte in Den Haag-Scheveningen. Voor alle workshops geldt: wees er op tijd bij, want vol is ook echt vol! Er is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers. Meld je via de mail aan petra@hollandse- hoogte.nl

15 april | Timelaps fotografie - een introductie

Een timelapse is een serie foto-beelden, die na montage in een video editing programma tot een film worden gemaakt. De essentie van deze techniek is dat er minder beelden per tijdseenheid opgenomen worden dan de frame-rate bij het afspelen. Dit levert een versnelde film op die effecten zichtbaar maakt die normaal te traag zouden verlopen om waargenomen te worden. Het wordt veel gebruikt om bijvoorbeeld een langzaam proces in een paar seconden zichtbaar te maken.

docent: Gé Dubbelman
datum: woensdag 15 april 2015
tijd: 10.00 – 17.00 uur
locatie: Hollandse Hoogte, Zwaardstraat 16, 2584 TX Den Haag
prijs: EUR 145,- p.p.(inclusief lunch)

20 mei | Iphone Art

Nico Brons is een fotograaf die vaak met de Apple iPhone werkt. Met behulp van dit apparaat worden buitengewone beelden, portretten, landschapjes en abstracte voorstellingen gecreëerd. De werken komen allemaal tot stand in de iPhone zelf. Er is dus absoluut geen tussenkomst van externe apparatuur zoals een PC of externe fotobewerkingsprogramma’s.

docent: Nico Brons
datum: woensdag 20 mei 2015
tijd: 10.00 – 17.00 uur
locatie: Hollandse Hoogte, Zwaardstraat 16, 2584 TX Den Haag
prijs: EUR 145,- p.p. (inclusief lunch)

Voor meer informatie en aanmelding gaan naar www.hollandse-hoogte.nl workshops


Deel: ' Fotografie workshops nu bij Hollandse Hoogte '
Lees ook