Provincie Utrecht

Persbericht

Hoofdprijs: een digitale fotocamera

Fotowedstrijd 'Zet de provincie Utrecht te kijk'!

25-06-2002
Radio M, Kanaal 9 Utrecht en provincie Utrecht organiseren deze zomer een fotowedstrijd. Dit in het kader van de ontwikkeling van het nieuwe streekplan provincie Utrecht 2005 - 2015. De fotowedstrijd gaat 1 juli van start en duurt tot 31 augustus. Negen weken lang kan er een prijzenpakket gewonnen worden, dat o.a. bestaat uit een regenjack, baseballpet, zonnebril en het boek over het bezoek van Prinses Maxima aan de provincie Utrecht. Bovendien dingen alle foto's aan het eind van de zomer mee voor de hoofdprijs. Een prachtige digitale fotocamera!

Hoe werkt het?
Ga naar buiten, verzin een plek of onderwerp, geef er een Utrechtse draai aan en verzin een pakkend bijschrift. Stuur de foto zo snel mogelijk in, want dan maakt u kans op de weekprijs. Maar in ieder geval voor 31 augustus! U kunt uw foto (of foto's) zenden naar Radio M, Postbus 666, 3700 AR in Zeist. Digitale foto's kunt u sturen naar foto@radiom.nl. Misschien ten overvloede, maar de foto moet dus wel in de provincie Utrecht gemaakt zijn.

Radio M selecteert elke week de weekprijswinnaar en maakt deze bekend op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 18.00 uur, in het programma Factor 100.1.Ook zijn de weekprijswinnaars te zien op Kanaal 9 teksttv en op de internetsite www.provincie-utrecht.nl.

Digitale fotocamera
In de eerste week van september bepaalt een jury, onder voorzitterschap van de provincie Utrecht, wie de hoofdprijs wint. Meedoen betekent dat u instemt met een eventueel gebruik van uw foto voor publicatie in het (ontwerp)streekplan. Aan deze publicatie kunt u geen financiële of andere rechten ontlenen. Uiteraard worden de te publiceren foto's opgenomen met naamsvermelding. Dat betekent in ieder geval dat uw foto 10 jaar meegaat, want zo lang gaat een streekplan mee. Voor meer informatie over het nieuwe streekplan, surf naar www.provincie-utrecht.nl.

Meer informatie: Karin Tuinman, telefoon 030-2582561 of Karin.Tuinman@provincie-utrecht.nl

Deel: ' Fotowedstrijd 'Zet de provincie Utrecht te kijk' '




Lees ook