FOTY Awards: 1.500 deelnemers, 60.000 stemmen en eerste weekwinnaars


Stemmen voor de publieksprijs tot en met 31 december mogelijk

BEEMSTER, 20131217 -- De zoektocht naar de beste zzp’er, freelancer en interim professional van Nederland – FOTY Awards ofwel Freelancer of the Year Awards – is tot nu toe zeer succesvol. In totaal hebben zich 1.500 deelnemers ingeschreven in de eerste weken van de competitie. Gezamenlijk hebben zij meer dan 60.000 stemmen verzameld. “Tot en met 31 december kunnen deelnemers nog zoveel mogelijk stemmen verzamelen om daarmee kans te maken op de publieksprijs,” aldus organisator Jeroen Sakkers.

Publieksprijs op 7 januari bekendgemaakt:
Zzp’ers, freelancers en interim professionals kunnen zich voor de competitie inschrijven via de website www.freelanceroftheyear.nl. Deelnemers dienen voor eigen rekening en risico te werken en mogen daarbij geen gebruik maken van werknemers in (vaste) dienst.

De eerste ronde bestaat uit het verzamelen van zoveel mogelijk stemmen die gedeeld kunnen worden via Facebook, Twitter, LinkedIn en Google Plus. De eerste weken van de competitie hebben 1.500 deelnemers zich ingeschreven en gezamenlijk zijn zij goed geweest voor meer dan 60.000 stemmen. Tot en met 31 december kan gestemd worden voor de publieksprijs: tien vrijkaarten voor een concert naar keuze in de Ziggo Dome, de ultieme netwerkgelegenheid. De winnaar zal op dinsdag 7 januari bekend worden gemaakt en vanaf 1 januari is de tweede ronde van de FOTY Awards geopend, waarbij het zaak is de beste beoordeling van opdrachtgevers te ontvangen.

Eerste weekwinnaars bekend:
Iedere week worden de snelste stijger – die de meeste plekken is gestegen – en de deelnemer met de meeste stemmen als weekwinnaar beloond met een prijzenpakket ter waarde van €1.000,-. De volgende deelnemers zijn de afgelopen weken uitgeroepen tot weekwinnaar:

- Marieke Peters (16 jr., https://www.freelanceroftheyear.nl/marieke-peters/)
- Anne Walraven (27 jr., https://www.freelanceroftheyear.nl/anne-walraven/)
- Dorrith de Roode (36 jr., https://www.freelanceroftheyear.nl/dorrith-de-roode/)
- Niels Hoogeweg (36 jr., https://www.freelanceroftheyear.nl/niels-hoogeweg/)
- Tessa Kamp (38 jr., https://www.freelanceroftheyear.nl/tessa-kamp/)
- Herco Kruik (40 jr., https://www.freelanceroftheyear.nl/herco-kruik/)
- Willem-Jan Schampers (47 jr., https://www.freelanceroftheyear.nl/willem-jan-schampers/)
- Hans Leemans (55 jr., https://www.freelanceroftheyear.nl/hans-leemans/)


Deel: ' FOTY Awards 1.500 deelnemers, 60.000 stemmen en eerste weekwinnaars '
Lees ook