Leefbaar Nederland

Keywords: 18

Fractie Leefbaar Nederland: Verbazing over uitspraken Herben Fractie Leefbaar Nederland, Persbericht LN, 26 jun 2002

Fred Teeven fractievoorzitter van Leefbaar Nederland heeft met grote verbazing gereageerd op de uitspraken die Mat Herben zou hebben gedaan tijdens sollicitatie voor een plaats op de kieslijst van Leefbaar Nederland.

Als dit waar is, dan is het uitermate zorgelijk. En ik heb geen enkele aanleiding om te twijfelen aan de uitspraken die zijn gedaan door de vijf leden van de sollicitatiecommissie, aldus Fred Teeven.

Teeven is gisteren op het partijcongres over het voorval geïnformeerd. Gisterenavond heeft Broos Schnetz mij ingelicht over het sollicitatiegesprek met Mat Herben. Herben zou hierin gezegd hebben dat hij wist dat Fortuyn drugs gebruikte. Fortuyn heeft overigens later tegenover Schnetz ontkent dat hij drugs zou gebruiken. Schnetz vertelde mij dat hij over het gesprek tussen leden van de commissie en Herben een interview had gegeven aan De Volkskrant en dat het artikel morgen (woensdag 25 juni 2002) zou verschijnen.

Teeven zegt daarnaast dat het naar buiten brengen van deze informatie een beslissing is van de geïnterviewden persoonlijk en niet van de fractie.


-----EINDE PERSBERICHT-----
Fractie Leefbaar Nederland
Postbus 20018
2500 EA Den Haag
Overige artikelen:
Fractie Leefbaar Nederland: Verbazing over uitspraken Herben (Persbericht LN, 26 jun 2002)
Fred Teeven fractievoorzitter van Leefbaar Nederland heeft met grote verbazing gereageerd op de uitspraken die Mat Herben zou hebben gedaan tijdens sollicitatie voor een plaats op de kieslijst van Leefbaar Nederland. lees verder »
Jan Jetten nieuwe partijvoorzitter van Leefbaar Nederland (Persbericht LN, 26 jun 2002)
Dinsdagavond 25 juni 2002 is in Grandcafé Gooiland te Hilversum het nieuwe partijbestuur van Leefbaar Nederland gekozen. Op de algemene ledenvergadering is Jan Jetten verkozen tot opvolger van partijvoorzitter Jan Nagel. lees verder »
Uithuilen en opnieuw beginnen, of voortgaan waarmee is begonnen? (Fred Teeven, 25 jun 2002)
Toespraak ledenvergadering, dinsdag 25 juni 2002, Gooiland Hilversum lees verder »
Leefbaar Nederland met 2 zetels in de Tweede Kamer (Sierk Beij, 21 mei 2002)
Op dinsdag 21 mei 2002 heeft de Kiesraad de definitieve uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen van 15 mei vastgesteld. lees verder » 15 mei 2002: Uitslag LN per district (Sierk Beij, 21 mei 2002) Het aantal stemmen dat Leefbaar Nederland bij de Tweede Kamerverkiezingen 2002 in de 19 kiesdistricten behaalde. lees verder » 15 mei 2002: Uitslag per LN-kandidaat (Sierk Beij, 21 mei 2002) Een overzicht van de stemmen die de kandidaten van LN haalden bij de Tweede Kamer verkiezingen 2002 lees verder »
Reactie van LN op de moord op Pim Fortuyn (Bestuur Leefbaar Nederland, 06 mei 2002)
Het bestuur van Leefbaar Nederland is diep getroffen door de gewelddadige dood van zijn voormalige lijsttrekker Pim Fortuyn. Nooit konden wij vermoeden dat het democratisch proces in onze rechtstaat zo'n verschrikkelijke wending zou kunnen nemen. Meer dan ooit is het nu zaak om democratische en menselijke waarden te verdedigen en in ere te houden. Leefbaar Nederland betuigt haar oprechte deelneming aan iedereen voor wie Pim Fortuyn dierbaar was en wij wensen de Lijst Pim Fortuyn alle sterkte toe in de komende periode. lees verder » Publieke Agenda Fred Teeven: Woensdag 8 mei 2002 (Persbericht LN, 06 mei 2002)
Leefbaar Nederland bezoekt Justitieel Pedagogisch Instituut te Zutphen lees verder »
Publieke Agenda Fred Teeven: Dinsdag 7 mei 2002 (Persbericht LN, 06 mei 2002)
Fred begint met een bezoek aan de Dienst Sociale Werkvoorziening en de Belangenvereniging Bedrijven (BBR)in Rijswijk. Na dit bezoek reist Fred af naar de verkiezingsmarkt in Goes. lees verder » MAANDAG 6 MEI 2002: FRED TEEVEN BEZOEKT DE WATERBUS (DORDRECHT) (Persbericht LN, 06 mei 2002)
Onder het motto 'Mobiliteit-Een netwerk over water' brengt de lijsttrekker Fred Teeven van Leefbaar Nederland een bezoek aan het alternatieve vervoer De Waterbus. lees verder » MAANDAG 6 MEI 2002: FRED TEEVEN BEZOEKT DE HOOP (DORDRECHT) (Persbericht LN, 06 mei 2002)
!!!!LET OP: ANDERE LOCATIE!!!! Provinciale weg 70 (bij de Stadspolder) in Dordrecht om 15.00 uur lees verder »
Fred Teeven en Jan Nagel gaan in debat... (e-LN, 05 mei 2002) Aanstaande maandag 6 mei om 20.00 uur neemt Fred Teeven deel aan een debat in Zaal de Unie in Rotterdam. Op hetzelfde tijdstip gaan Jan Nagel en Marcel van Dam in de raadszaal van Houten in debat. lees verder »
Uitzendschema tv spots komende dagen (e-LN, 04 mei 2002) lees verder »
Jan Nagel daagt Marcel van Dam uit (e-LN, 03 mei 2002) A.s. maandag 6 mei organiseert de PvdA-afdeling Houten een debat tussen PvdA-oud-minister Marcel van Dam en Leefbaar Nederlandvoorzitter Jan Nagel. Aan de vooravond van dit debat schreef Jan Nagel een stuk dat vandaag in de Volkskrant is verschenen: Fortuyn redt het niet, Van Dam wellicht wel. lees verder » Fred Teeven in het nieuws op 3 mei (Henriëtte Salet, 03 mei 2002) Vrijdagavond 3 mei is Fred te zien in Man Bijt Hond, Netwerk en Nederland Kiest en in het Parool Theater lees verder »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | » Leefbaar.nl > Archief > Fractie Leefbaar Nederland: Verbazing over uitspraken Herben Omhoog
© 2001-2002 Duidelijk Nieuwe Media, RoosIT (hosting) & Leefbaar Nederland. Alle rechten voorbehouden.

Deel: ' Fractie Leefbaar Nederland verbaasd over uitspraken Herben '
Lees ook