Ingezonden persbericht


Radio en TV
Het radioprogramma Cappuccino (NCRV) heeft op 6 oktober Frank Boeijen te gast. Dit programma wordt tussen 09.00 en 12.00 uur uitgezonden op radio 2.

Op zaterdag 6 oktober zijn De Poema's (Acda en de Munnik en Van Dik Hout) te gast in het TV-programma "Kopspijkers" (VARA). Zij spelen hier hun nieuwe single "Zij Maakt Het Verschil", die maandag 8 oktober uitkomt. Uitzending: Nederland 3, tussen 20.10 - 21.00 uur.

Liesbeth List is hoofdgast in de jubileumaflevering van AVRO's weekendcafé. Zowel Liesbeth als Weekendcafé beleven een jubileum: Liesbeth zit 35 jaar in "het vak", Weekendcafé heeft de 500-ste aflevering. Luister dus op zondag 7 oktober tussen 16.00 en 19.00 uur naar Radio 2.

Jörgen Raymann is wekelijks op televisie te zien in "Raymann is Laat". Deze late-night talkshow bevat korte sketches, opvallende optredens, humoristische filmpjes, een verrassend interview en vele onverwachte gebeurtenissen. Raymann is Laat is iedere donderdag, t/m 27 december 2001, tussen 23.00 en 23.40 uur te zien bij de NPS op Nederland 3. Opnames: elke woensdagavond in Nighttown Rotterdam.

Sjaak Bral behandelt iedere week 'De zaak van Sjaak' in het televisieprogramma Ook Dat Nog! Tevens zal Sjaak af en toe te zien zijn als panellid. Ook Dat Nog is iedere zondagavond te zien bij de KRO op Nederland
1. Meer informatie is te vinden bij de KRO
>.

Deel: ' Frank Boeijen te gast bij Cappuccino '
Lees ook