Frank Masmeijer liet gezin verhuizen naar 'gepantserd' penthouse


ANTWERPEN, 20150130 -- Direct nadat Frank Masmeijer afgelopen oktober gearresteerd werd voor zijn betrokkenheid bij de invoer van 420 kilo cocaïne, regelde hij dat zijn vrouw Sandra en zijn dochters Michelle (21) en Charlotte (19) konden verhuizen naar dit luxe appartement op de bovenste verdieping achter een gepantserde voordeur.

Een gepantserde voordeur, een sophisticated alarminstallatie en een videofoon waarmee Sandra Masmeijer en haar dochters Michelle en Charlotte vanachter die gepantserde voordeur konden zien wie er beneden voor de deur stond…

Frank Masmeijer vreesde blijkbaar dat de criminelen voor wie hij een partij cocaïne uit de Antwerpse haven moest halen niet al te blij zouden zij met het gegeven dat de drugs, dankzij de klunzigheid van Masmeijer, waren onderschept. Een ding is inmiddels zeker: gewezen tv-vedette Frank Masmeijer was in zijn Belgische jaren beter in het ophouden van de schone schijn dan in het binnenbrengen van een partij drugs.

Raakte Masmeijer de afgelopen jaren langzaam maar zeker in steeds groter wordende financiële problemen dat was aan zijn woonsituatie niet af te zien. Weliswaar ging hij steeds kleiner wonen, maar de oppervlakkige toeschouwer kon niet anders concluderen dan dat de Masmeijertjes zich nog altijd een riante behuizing permitteerde.

Begon hij met zijn gezin na zijn vertrek uit Nederland in een, witte, villa aan de Bellevuedreef in Schilde, een plaatsje onder de rook van Antwerpen toen zijn, wisselende, horecazaken rode cijfers bleven schrijven en zijn inkomsten terugliepen verhuisde hij naar een luxe herenwoning aan Napoleonkaai in Antwerpen. Uit dat huis moest hij vertrekken vanwege een huurachterstand waarop het gezin Masmeijer haar intrek nam in een even statig, weliswaar gehuurd, herenhuis aan de Antwerpse Justitiestraat.

Nadat hij in oktober 2014 daar in de boeien werd geslagen vanwege zijn betrokkenheid bij de invoer van 420 kilo cocaïne uit de Antwerpse haven vertrokken Sandra en dochters Michelle en Charlotte halsoverkop naar een nieuw onderkomen in een postmodernistische gebouw, ontworpen door beroemde architect Grandsard, aan de Van Putlei, een van de mooiste straten in Antwerpen, waar op naam van zijn dochter Charlotte een riant penthouse met dakterras werd gehuurd, zo schrijft de website HollywoodHuizen die ook tal van interieurfoto's laat zien van het onderkomen van het gwezin van Frank Masmeijer.

Het 302 vierkante meter tellende appartement, met een al aanwezig interieur van Ralph Lauren Home, beschikte niet alleen over 3 slaap- en 3 badkamers en 2 autostaanplaatsen, maar ook over een GEPANTSERDE voordeur en een sophisticated alarminstallatie. Achter die gepantserde voordeur een magnifieke hal op witte marmeren vloer en een woonkamer met een gas open haard, parketvloer en bibliotheekkast. In de zwart-witte eetkeuken een kookeiland voorzien van alle toestellen en een zwart granieten werkblad. Terwijl man Frank in zijn cel in gevangenis in de Antwerpse Begijnenstraat overnachtte had echtgenote Sandra het beter in de masterbedroom op parket, met een en suite dressing met ingemaakte kasten en bureau en de inpandige masterbadkamer op wit marmer met ligbad, inloopdouche, 2 wastafels en haar eigen make up hoekje. Maar ook dochters Michelle en Charlotte genoten van luxe, want ook hun beider slaapkamers waren van alle comfort voorzien met ingebouwde kasten, en beschikten over eigen badkamers op wit natuursteen. En dan had het penthouse ok nog eens een groot dakterras.

En dat allemaal voor ‘slechts’ 3000 euro per maand. Maar inmiddels zijn Sandra en haar twee dochters vorige week van de ene op de andere dag met de noorderzon vertrokken uit het riante appartement nadat het onderduikadres van Sandra en haar dochters op straat kwam te liggen.

Waar Sandra en haar dochters nu verblijven is onduidelijk. Volgens geruchte zouden ze uit België zijn vertrokken omdat de mogelijkheid bestaat dat de gangsters voor wie Frank Masmeijer werkte hun woede op de verloren partij cocaïne, met een straatwaarde van rond de 20 miljoen euro, weleens op Sandra en haar kinderen zouden kunnen botvieren.

Masmeijer zit wat dat betreft nog altijd relatief veilig in zijn Antwerpse cel.


Deel: ' Frank Masmeijer liet gezin verhuizen naar 'gepantserd' penthouse '
Lees ook