Frank Wolters nieuwe Supply Chain manager bij ELBA


VENLO, 20100825 -- Door de toenemende groei van de sales en logistieke activiteiten van ELBA Office Products b.v. is het logistieke team versterkt met Frank Wolters in de functie van Supply Chain Manager.

Op 1 augustus jl. is Frank Wolters (1983) bij ELBA in dienst getreden. Hij wordt in deze functie verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces waarbij de focus ligt op het verbeteren en verder professionaliseren van zowel de goederenstroom, voorraadbeheer alsmede informatietechnologie. Door hierin meer bedrijfsflexibiliteit te realiseren streeft ELBA naar een aanzienlijke omzetverhoging.

Hiervoor is Frank Wolters werkzaam geweest in verschillende supply chain functies bij onder andere Kverneland Group B.V. en Boart Longyear B.V. Wolters heeft zijn masterstudie Internationaal Business/Supply Chain Management afgerond aan de Universiteit van Maastricht.

Over ELBA Office Products b.v.
ELBA is producent en leverancier van (duurzame) opbergmiddelen en kantoorartikelen en levert aan ruim 850 kantoorvakhandelaren en inkoopcombinaties in de Benelux. Sinds 2000 is ELBA onderdeel van de Franse multinational Groupe Hamelin. Met ruim 4.000 medewerkers, 1000 kantoorartikelen en een jaarlijkse omzet van ruim Euro 800 miljoen is Groupe Hamelin de grootste producent en leverancier van opbergmiddelen en kantoorartikelen in Europa.

Meer informatie over ELBA Office Products b.v. is te vinden op: www.elba.nl


Zoekwoorden:

Deel: ' Frank Wolters nieuwe Supply Chain manager bij ELBA '


Lees ook