PERSBERICHT - 14 JULI 2001

Frankrijk Huis heeft virtuele Databank Parijs

Voor het boeken van een weekendje Parijs hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Op de site van Het Frankrijk Huis (www.frankrijkhuis.nl) staat nu een verzameling van - door reisorganisaties geprogrammeerde - arrangementen in Parijs.

Meer dan 100 hotels, appartementen en bijzondere slaapadresjes in en rond Parijs kunnen worden geselecteerd op basis van een drietal criteria : categorie verblijf, accommodatievorm en wijk. Met de reservering is het ook mogelijk om aanvullend vervoer, metro-abonnementen, museumkaarten en reisgidsjes Parijs te bestellen.

Thematische informatie
In de Parijs Databank is ook een aantal rubrieken te vinden met thematische informatie (inclusief praktische links) over musea, bars/restaurants, uitgaanscentra, sportieve en culturele evenementen, (amusements)parken, weer en verkeer.

De Parijs Databank is een initiatief van Het Frankrijk Huis, het buro dat zich richt op dienstverlenende activiteiten ten behoeve van de promotie en verkoopondersteuning van toeristische produkten naar Frankrijk. Andere succesvolle databanken zijn o.a. de Chalet Databank en de Bretagne Databank.

Zoekwoorden:

Deel: ' Frankrijk Huis biedt virtuele Databank Parijs '
Lees ook