PERSBERICHT - 28 AUGUSTUS 2001

Twintig bestemmingen van 12 tot 14 oktober op SkiFrance Franse wintersport centraal in Snowworld

Van 12 tot en met 14 oktober staat SnowWorld Zoetermeer volledig in het teken van de Franse wintersport. Dan organiseert Maison de la France in samenwerking met Ski France International in SnowWorld het wintersportevenement Skifrance: kom@SnowWorld!

Tijdens dit weekend presenteren zich ruim 20 Franse wintersportbestemmingen in Snowworld te Zoetermeer. Het doel van dit evenement is de mensen zoveel mogelijk bekend te maken met de oneindige wintersportmogelijkheden in Frankrijk.

Vrijdag 12 oktober is speciaal bedoeld voor de vakpers en reisagenten. 's Ochtends wordt de vakpers uitgenodigd om kennis te maken met de vertegenwoordigers van de verschillende wintersportplaatsen middels een workshop. Deze informatieve ochtend zal in Franse stijl worden afgesloten met een lunch. In de namiddag zijn de reisagenten van harte welkom om een bezoek te brengen aan de verschillende wintersportstands.

Zaterdag 13 en zondag 14 oktober wordt het grote publiek uitgenodigd om de Franse wintersportsfeer in SnowWorld te komen proeven. De Franse exposanten staan daar voor hen klaar om alles over wintersportmogelijkheden in Frankrijk te vertellen. Daarnaast worden er video's getoond, de ANWB verzorgt een aantal demonstraties en er worden vele andere presentaties en leuke activiteiten georganiseerd die de diverse facetten van een wintersportvakantie belichten. Kortom, genoeg informatie en handige tips voor een zo breed mogelijk publiek.

Op 6 oktober publiceert Maison de la France een wintersportspecial van twee pagina's in de Reiskrant van de Telegraaf waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan de wintersportmogelijkheden in Frankrijk en het evenement in Snowworld.

Deel: ' Franse wintersport centraal in Snowworld '
Lees ook