STICHTING FREELANCE BENEFITS

De AOV oplossing voor Freelancers!

Voorburg, 7 september 2001

De AOV oplossing voor Freelancers!

Hoge kortingen door collectieve aanpak!

De Stichting Freelance Benefits verstrekt via Fundum speciaal voor de vrije beroepsbeoefenaar een uiterst voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering.
De Stichting fungeert daarbij als collectief platform. Het premievoordeel t.o.v. een gemiddelde AOV kan oplopen tot ca. 70%. (voor de starter)

Freelancers vormen een heterogene groep met als kenmerk een relatief hoge opleiding en werkzaam in een vrij beroep. Voorbeelden zijn medisch specialisten, (para)medici, architecten, ICT-deskundigen, journalisten, fotografen, reclameadviseurs, e.d. Als individu betalen ze altijd teveel.

Door de krachten te bundelen is de Stichting Freelance Benefits erin geslaagd een zeer concurrerende AOV te verzorgen met hoge korting.

De Stichting kiest daarbij voor Fundum als maatschappij. Flexibiliteit, scherpe premies en bijbehorende aanvullende service, maken de producten van Fundum zeer aantrekkelijk voor de freelancer. Als nieuwe inkomensverzekeraar op het gebied van arbeidsongeschiktheid in Nederland heeft Fundum in korte tijd een sterke positie verworven in de markt.

Op de website van de Stichting Freelance Benefits kun je een keus maken uit een drietal opties; te weten de Budget-AOV, speciaal voor de starter, de Traditionele AOV en de AOV-Compleet. Iedere optie geeft de mogelijkheid een persoonlijke offerte aan te vragen. De Stichting Freelance Benefits geeft binnen 24 uur per e-mail een offerte.

De extra korting via de Stichting is structureel en geldt gedurende de gehele looptijd van de verzekering. Deze korting is uniek en bedraagt minimaal 10%. Afhankelijk van de hoogte van de verzekering kan deze korting oplopen tot 15%! De gehele afhandeling geschiedt bovendien zoveel mogelijk per e-mail. Een uiterst efficiënte en gemakkelijke werkwijze.

Bezoek onze site www.freelance-benefits.nl voor meer informatie en voor een persoonlijke premieberekening.

(zie ook persberichten van 14 september 2000 en van 28 maart 2001) Einde persbericht


07 sep 01 11:30

Deel: ' Freelance Benefits heeft AOV oplossing voor Freelancers '
Lees ook